caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 عنوان عمم زنگ میزنه مامانم میگه به نیلو (من)بگو بیاد اینجا تنها نباشه همه دور همیم 304 بازدید | 27 پست سلاممنم بهم بر خورد چرا به خودم زنگ نزده ناراحت شدم ولی بروز ندادمامروز منتظر موندم زنگ بزنن بهم دیدم زنگ نزدنمنم رو گوشی مامانم پیام دادم سلام نمیاممامانم گفت مگه عمت گوشی نداره که به من میگی؟گفتم مگه من گوشی نداشتم که به شما گفت؟بنظرتون حق نداشتم؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم 1402/12/04 | 15:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 ازدواج کردین؟ ن مامانم سر کار بود من خونه تنهامجردم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 چ حساسی دختر خب خواسته شاید یجورایی اجازه هم گرفته باشه واقعا ناراحتی نداش بنظرم ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 سخت نگیر بابا خوش بگذرون حیف نیست وقتی هم که بری فاز نصیحت برمیدارن و شروع میکنن حرف بیخود زدن هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 چ حساسی دختر خب خواسته شاید یجورایی اجازه هم گرفته باشه واقعا ناراحتی نداش بنظرم ن منظورش اجازه گرفتن نبوده میشناسمشون هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 خدا شفا بده🤭 دلیل؟ هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
hknn عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 4672 ن مامانم سر کار بود من خونه تنها مجردم پس حساسینخیلی ها هستن اینجوری
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 12176 ن منظورش اجازه گرفتن نبوده میشناسمشون چی بگم خودت بهتر میدونی باز ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
caqar مدیر استارتر عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 9603 خوب کاری کردی واقعا بهم بر خوردوای اونسری رفتم به محضی که رفتم نشستم هنوز کاپشنم تنم بود سریع شروع میکنن ایراد گرفتن از لباسایی که توی مهمانی پوشیده بودم هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
garibiyeman عضویت: 1400/08/14 تعداد پست: 7187 ن مامانم سر کار بود من خونه تنها مجردم هر وقت متاهل شدی بعدا از این توقع ها داشته باش🙁