2777
2789
عنوان

اختلاف سن

| مشاهده متن کامل بحث + 3288 بازدید | 199 پست
دیگه چقدر درک آخه 😑🤦🏻‍♀️  من الان ۲۳ سالمه ، مطمئنا اندازه یه دختر ۳۰ ساله درک از زندگی ندا ...

خودتون دارید میگید درک ندارید در حالی بعضیا هستن ک واقعا خیلی بیشتر از سنشون میفهمن من دیدم ک ی ادم جوون تونسته بشینه پای مشکلات ی نفری ک دو برابر سن خودشه حرف بزنه و حتی تونسته راه حل خوبی بهش پیشنهاد بده 

اهواز

ببینید دقیقا برادر دوست من متولد ۶۷ و رفت یه دختر متولد ۷۹گرفت سر یکسال به مشکل خوردن و دختره با بچه بازی به زندگی که پسره عاقلانه و عاشقانه شروع کرد پایان داد و اخر اسیب خود پسره خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس حتما با همین دختر ازدواج کنین چون شما دنبال همراه و همدم نیستی، که اگه بودی دختر مثلا ۳۰ تا ۳ ...

کاش پدر مادرا همچین اجازه ای ندن که یه مرد با این میزان سن بیاد خاستگاری دخترشون که حتی سنش مناسب ازدواج نیست چ برسه این میزان اختلاف سنی

آقا کوله باری از تجربه

دختر درگیر عواطف احساسی و عروس شدن ولی یه مدت که بگذره به خودش میاد

خانمایی که با مرد سن بالا ازدواج می‌کنند بیشتر دنبال حامی هستن تا همسر و همراه

اونی که بیشتر دیده کمتر نمایش میده🤞🏻مامان دو تا دسته گلم🥰

دلیل خاصی نداره‌ اخه دختر۳۰ساله نزدیکه ب سن خودم‌ نرماله؟

خیلی نرمال تر فاصله زیاده 

مگ همه با نزدیک سن خودشون ازدواج نمی‌کردن؟ 

اصلا منطق نداری 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
کاش پدر مادرا همچین اجازه ای ندن که یه مرد با این میزان سن بیاد خاستگاری دخترشون که حتی سنش مناسب از ...

دقیقا همینطوره

ولی بعضی از پدر و مادرها گویا فقط دنبال اینن دخترشون شوهر کنه، پول واسشون اولویته...

برعکس شده، بجای اینکه اگه دختر همچین نظری رو داشت، خانواده جلوش وایسن و چشمشو به آینده باز کنن و نذارن زندگیشو خراب کنه، خودشون دخترشون رو هل میدن توی این جریان ...

خودتون دارید میگید درک ندارید در حالی بعضیا هستن ک واقعا خیلی بیشتر از سنشون میفهمن من دیدم ک ی ادم ...

سن ی عدد نیس الان خودت با ۱۰ سال قبلت چقدر فرق داری؟ 

این حرفا همش بی منطق و تو خالیه

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
خودتون دارید میگید درک ندارید در حالی بعضیا هستن ک واقعا خیلی بیشتر از سنشون میفهمن من دیدم ک ی ادم ...

من نگفتم درک ندارم ، اتفاقا من نسبت به همسن و سال هام عاقلترم ...

اتفاقا روانشناسم بهم گفته ازدواج بالای ۵ سال اختلاف سنی داشته باشم چون پسرای همسن و سالم نسبت به من بچه ان! 

ولی بحث سر اینه ، نگرش به زندگی و طرز تفکر یه پسر که ۱۴ سال از من بزرگتره خیلی متفاوت با منه

دو تا آدم از دو دهه مختلف :) 

البته بازم استثنی داریم ... 

در کل در ۸۰ درصد مواقع پشیمونی به بار میاد ..

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

نمیشه ی نسخه یکسان برا همه پیچید برای ازدواج آره زیاده برای دوستی چند ساله و بعد ازدواج شاید بهتره

من خودم ۲۱ سالمه پارتنرم ۳۲ تو ی سری مسائل اختلاف فاز داریم ولی در کل سازگاریم با هم

کاش پدر مادرا همچین اجازه ای ندن که یه مرد با این میزان سن بیاد خاستگاری دخترشون که حتی سنش مناسب از ...

دقیقا 🙌🏻 

من خودم خواستگار دندون پزشک داشتم ولی چون از من ۱۴ سال بزرگتر بود پدرم حتی نذاشت بیان خواستگاری ! 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

من خودم ۱۵ سال 

اختلاف سنی با شوهر 

کلا مشکلی ب اون صورت نیست 

ولی تفاوت سنی نباید زیاد باشه خوب نیست خودش رو نشون میده . من ک راضی نیستم .

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔