2777
2789
عنوان

اختلاف سن

3283 بازدید | 199 پست

۱۴سال اختلاف(یا۱۵سال) زیاده؟ ممکنه بعدا دردسرشه؟ پسر۳۴سال؛ دختر۱۹ یا۲۰سال: دختره دیپلمه خیاطه خانواده سنتی اینا پسرم لیسانس اپراتور خانواده ها تقریبا تناسب دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به خودتون داره ما ۲۰ سال اختلاف داریم البتخ هردومون ازدواج دووممونه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

برا من بباشه مشکلی نبود تاپیک های  قبل تری راجب خواستگار تاپیک زدمـ

خودم ۲۶و طرف۳۹  سنش پسندمه 

و چون ازدواج دوم دارم صبر میکنم و قطعا با فرد تفاوت سنی زیاد ازدواج میکنم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بستگی به خودتون داره ما ۲۰ سال اختلاف داریم البتخ هردومون ازدواج دووممونه

راۻی هستس گلم ؟؟ 

من  ترجیح دادم واس ازدواج دوممم  اختلاف سنیمون بالا باشه😢

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

راۻی هستس گلم ؟؟   من  ترجیح دادم واس ازدواج دوممم  اختلاف سنیمون بالا باشه😢

ادم خوبیه ولی ازدواجم به اختیارم نبود

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

من شوهرم ۳۱ خودم ۲۱ مشکلی نیست سر پوشش و طرز تفکر و طرز زندگی از اول تفاهم داشتیم البته شوهرم خیلی امروزیه از نظر چهره و رفتار و تیپش انگار ۲۴ سالشه 

به جز دعوهای جزی زنو شوهری که هرکسی داره (دیگه عادیه)

دیگه هیچ مشکلی نداریم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
ادم خوبیه ولی ازدواجم به اختیارم نبود

عزیز دلم 

😣

انشالا خوشبخت بشی و عاقبت بخیر واسه عاقبت بخیری منم دعا کن✌

عزیز دلم   😣   انشالا خوشبخت بشی و عاقبت بخیر واسه عاقبت بخیری منم دعا کن✌

حتما عزیزم ولی با دعا کارمون درست نمیشه اجی