2777
2789

کی بوده؟ بیشتر چه رفتار هایی داره؟ چیکار میکنه؟ رابطه اش با شوهرش چطوره؟ 

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش

خواهرم  عالی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد بودن ، بعضیاشون با شوهرشون رابطه خوبی نداشتن چون مثلا همسر معتاد داشتن 

معمولا زنای قوی خیلی وابستگی به شوهر ندارن نظرشون رو آزادانه بیان میکنن و شوهراشونم دوستشون دارن 

جان جهان دوش کجا بوده ای * نی غلطم در دل ما بوده ای     منظورم از جان جهانم همون خداونده 

از نظر فامیل شوهرم من 😂😂😂

محبوب رو نمیدونم هستم یا نه خیلیا باهام خوبن ولی بعضیا هم ازم خوششون نمیاد ک خب طبیعیه 

رابطم با همسرم خوبه و اصول زندگی مشترک رو بلدیم و رعایت میکنیم

زیاد بودن ، بعضیاشون با شوهرشون رابطه خوبی نداشتن چون مثلا همسر معتاد داشتن  معمولا زنای قوی خ ...

دقیقا استقلال روانی دارن 

مود بد شوهرشون رو‌اونا تاثیر خاصی نداره کمتر اهمیت میدن مث زن دوما 

از نظر فامیل شوهرم من 😂😂😂 محبوب رو نمیدونم هستم یا نه خیلیا باهام خوبن ولی بعضیا هم ازم خوششون ن ...

خب عشقم بیشتر چکارایییی میکتی چه رفتاری دارییی با مثال بگو 

با سیاست ترین نفر تو زندگی همه ما، جاری ها هستن که همیشه زندگیشونو یه سرو گردن از زندگی خودمون بالا ...

خب عشقم جاریت بیشتر چ رفتاری داره؟ 

هرکیو دیدم باسیاست بوده محبوب نبوده

پس مطمئن باش با سیاست نبوده

با سیاست های واقعی جوری سیاست دارن ک فک میکنی تو باغ نیستت

پس مطمئن باش با سیاست نبوده با سیاست های واقعی جوری سیاست دارن ک فک میکنی تو باغ نیستت

اتفاقا سیاست یعنی با نقشه بودن. اگه کسیو دیدی که همه ازش راضی بودن اون ادم خصلت دورویی داره! تو دنیا وجود نداره ادمی که همه دوسش داشته باشن!!!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!