2777
2789
عنوان

شوره سر

69 بازدید | 10 پست

بچه ها 

این سفیدی جلو مو شورع اس یا پوسته پوسته شامپو میزنم باز هست تعقیری نمیکنه

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 
با اب داغ حموم میکنی؟ خارش هم داره؟

نه خارش ندازه جلو موهام ضایعه اس

بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به من گفتن شامپو بدون سولفات بزنی خوب میشه هنوز امتحان نکردم

من ی مدت شامپو کراتین موهام شوره میکرد دیگه نزدم 

چن وق پیش یبار زدم دوباره اینجوری شد

پس از خشکیه شامپو برای موهای خشک استفاده کردی

الان باید چیکار کنم؟

اگه پوست سرت خشکه میتونی شامپو مخصوص موی خشک امتحان کنی آخه معمولا پوسته سر بخاطر سولفات شامپوعه من ...

شامپول کراتین هم مثلا بدون سولفات ولی نمیدونم بخاطر تداخل گلرنگ اونجوری میشع یا چی

یدونه شامپو شوره دکتر به مامانم داده بود اونو زدم اون پوسته های جلو موهام رفتن خداروشکر 

شامپول کراتین هم مثلا بدون سولفات ولی نمیدونم بخاطر تداخل گلرنگ اونجوری میشع یا چی یدونه شامپو شوره ...

آره میدونم شامپو کراتین دوستم میزد میگفت اینو 

ولی خب من خودم تا استفاده نکنم چیزی نمیگم