2777
2789
هيي حوصلم سر رف تو خوبي؟چيكارا ميكردي؟

منم ...

خوبم شکر گواهی نامم گرفتم🧍‍♀️😂😂

هیچ کارر....

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی تعلرف زدم خب نیا 🙄

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

اعصاب نداره درکش میکنممم😔😂 ولی خدایی من برا همین اکثرااا شبا نمیمونمم چون تعلیقی تو شاخشه بمونم!!

اره شیفتش جوریه که باید از خوابش بزنه عصبیش کرده😂

دقیقا🤦🏻‍♀️😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

دروووووغ!!! جدييي؟

دروغم چیه دیروز بودد!!

همه دوستام رد شدن ولی:)

خودمم باورم نمیشدد چون افسره عصبی بود منم اذیتش میکردم گفتم الان از ماشین پرتم میکنه بیرون   

اره شیفتش جوریه که باید از خوابش بزنه عصبیش کرده😂 دقیقا🤦🏻‍♀️😂

اگه اذیتش میکنه من جاشو بگیرم ما که شب زنده داریم برامون عادیه والاا😒😂😂

اگه اذیتش میکنه من جاشو بگیرم ما که شب زنده داریم برامون عادیه والاا😒😂😂

پستای اموزشی سایتو بذار تو نوبت باشی برا گزینش🤣

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

دروغم چیه دیروز بودد!! همه دوستام رد شدن ولی:) خودمم باورم نمیشدد چون افسره عصبی بود منم اذیتش میک ...

واااييي پشمامممم

مبارك باشهه كلي ، ميدونم لياقتشو داشتي😢♥️♥️♥️

ذوووققق؛)

يعني باور نمكني تو مدرسه راه ميرفتم ميگفتم واس دوستم دعا كن واسه دوستم دعا كن 

خيلي خوشحال شدممم😢♥️

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
دروغم چیه دیروز بودد!! همه دوستام رد شدن ولی:) خودمم باورم نمیشدد چون افسره عصبی بود منم اذیتش میک ...

افسره هروقت مهربون بود تو رد شدي ايندفع تونستي😂

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
پستای اموزشی سایتو بذار تو نوبت باشی برا گزینش🤣

رد میشم شانس ندارم😭😂

رد میشم شانس ندارم😭😂

😂😂😂

واااييي پشمامممم مبارك باشهه كلي ميدونم لياقتشو داشتي😢♥️♥️♥️ ذوووققق؛) يعني باور نمكني تو مدرسه ...

عزیزمممم❤️🥺🥺

اره دقیقاا با مهربونا رد میشدم با این نه🤣🤣🤣🤣

میدونی اصلا گفتم تمام من ردم زور نزنم !!

ماشین بد جا پارک بود همه رفتن عقب که من ماشینو در بیارمم😐💔

هی افسر میگفت برو در میاد میگفتمم در نمیاددد نمیادددد میگفت میاد بابا جان میادد تو برو 🤦🏼‍♀️😂

تازه گفت من کسی نمیبرم خسته ام میخوام برم خونه !!

سرپرستمون گفت ی سرویس ببر دخترام گناه دارناااا!!

گفت مریم.....فلانی فلانی سوار شن فقط اینا رو میبرم😒😂

♥️♥️♥️

اره والا😂

اوووههه🤣🤦🏻‍♀️

اگ پنج ثانيه ديرتر ميومدي افسره همونجا پارت ميكرد😂😂😂

شاننسسس ب تو رو كردااا افرييننن

مبارككك 🥺♥️

🤣ديگ بايد بياي خونمونن

날 이  해할 수 없다 고판단 하 지 마;!
♥️♥️♥️ اره والا😂 اوووههه🤣🤦🏻‍♀️ اگ پنج ثانيه ديرتر ميومدي افسره همونجا پارت ميكرد😂😂😂 شاننس ...

مرسیی قسمت خودتتت😭❤️😂

ادرس بده بیام😒😂