2777
2789
مگه دکتر بهت آنتی بیوتیک نداده خاله من مثل شماست داره پنیسیلین تزریق میکنه خلط و عفونت ازش میاد

داد ولی خوب نشدم دیگه هی خوب میشم هی دوباره گلو درد و گوش در 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا این مریضی همینه تا یمدت میره ومیاد

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
شماهم گرفتین؟!

من بچه هام شوهرم

بچه هام بستری شدن خیلی روزای سختی گذروندم لعنت به مدرسه ک امسال از اول مهر بکوب مریضیم

منک مزگم همون کرونا بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من بچه هام شوهرم بچه هام بستری شدن خیلی روزای سختی گذروندم لعنت به مدرسه ک امسال از اول مهر بکوب مر ...

منم گرفتم الان تقریبا یک ماه یا یک ماه و نیمه که هی خوب میشم هی دوباره میگیرم مردم انقد آمپول زدم و آنتی بیوتیک خوردم

منم گرفتم الان تقریبا یک ماه یا یک ماه و نیمه که هی خوب میشم هی دوباره میگیرم مردم انقد آمپول زدم و ...

کرونا خواهر دوره اش طولانیه

دکترا میگن آنفولانزاست

آره ولی دقیق معلوم نیست کدوم چون الان انواع واقسام ویروسا جولان میدن

زمان کرونا فقط کرونا بود

الان همه چیز قروقاطیه آنفولانزا کرونا اسهال استفراغ آبله مرغون وهزار ویک ویروس دیگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز