2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

80 بازدید | 7 پست

سلام من چن وقت پیش یه مشکل. داشتم و ختم صلوات برداشتم یادمه زیاد بود

و دقیق نمیدونم ختم ۲۴ هزار بود یا ۱۲۴ هزار شک افتاده ب جونم نمیدونم کدوم یکیه چکار کنم؟؟؟اگه اطلاع دارید لطفا راهنماییم کنید ثواب داره 

عزیزم از دفتر مرجعتون بپرسید

سایت آقای مکارم هم پرسش و پاسخ آنلاین داره که میتونید بپرسید

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میترسم جواب ندن  ممنونم ازتون

نه عزیزم الان لینک پرسش پاسخ آنلاین آقای مکارم رو واستون میفرستم همون لحظه پاسخ میدن چت آنلاین هست گلم

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

عزیزم باید توی خصوصی بفرستم

اول اون قسمت عضویت رو پر کنید بعدش وارد یه صفحه ای میشید که گزینه ی پاسخگوی سوالات شرعی داره روی اون کلیک کنید و سوالتون رو بپرسید

در عرض پنج دقیقه پاسخ میدن

من خودم همیشه وقتی باید همون لحظه حکم یک چیزی رو بفهمم ازشون میپرسم