2777
2789
عنوان

نامزدم رفته

268 بازدید | 18 پست

نامزدم رفته تو یه گپ مختلط ینی یه دوستاش عضوش کرده بعد دیشب تاحالا تازه بهم گفت رفتم تو همچین گروهی طوری نیست؟

چی باید بگم در جوابش؟خودم حرصم گرفت ناراحت شدن

اما دلمم نمیخواد کنترلش کنم و فک کنه خیلی خیلی روش حساسم و فلان 

اما واقعا بدم میاد از همچین گروهایی چیکار کنم به نظرتون ؟؟چه واکنشی نشون بدم؟

این روزا بیداری خوابه تلخیه.سورنا!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بگو طوری نیست منم عضو کن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بگو مناسب تو نیست دیگ

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

نظرتو بهش بگو خب

با دلیل

یا میپذیره، یا اون دلیل میاره تو میپذیری

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

بگو تو رو هم عضو کنه ببین میکنه یا ن اگه نکرد بگو پس خوتم نباید باشی

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
بگو

بش گفتم راحت باش دیگه رفتی

در اومد موضع گرفت و گفت لف دادم و من میونه هزار تا دخترم باشم تو واسم یچی دیگه ای و فلانو این حرفا

منم گفتم من کاریت ندارم عضو باش 

اما دلم گرفته ولی از یه طرفم اصلا دلم نمیخواد فک کنه روش حساسم

بش گفتم راحت باش دیگه رفتی در اومد موضع گرفت و گفت لف دادم و من میونه هزار تا دخترم باشم تو واسم یچ ...

چرا فک نکنه که روش حساسی ؟

کنترل رو مخالفم اما اینو فک نکنم بد باشه ....

گذر کن از هر چه گذر کرد از تو...

چرا فک نکنه که روش حساسی ؟ کنترل رو مخالفم اما اینو فک نکنم بد باشه ....

نمیدونم سه ساله باهمیم هم و دوست داریم قصدمون ازدواجه

اما واقعا نمیدونم چی بگم چیکار کنم

تو کامنت واسه ی اون دوست عزیز توضیح دادم میشه بخونی نظرتو بگی؟

خب به هرحال اینطوری گفتی یعنی حساسی

و اونم متوجه شده

چیزی نیست که پنهان باشه

ولی کلا واسه این مسائل اینطوری نظر بده که اگه من فلان کارو کنم تو واکنشت چی هست؟ ببین جوابش چیه. بذارش توی موقعیت مشابه ولی جای خودت و اون عوض بشه. بعد بگو خوب منم نظرم اینه ،حالا تصمیم بگیر که این کار ارزش ناراحتی ما دو تا رو داره یا نه.

فقط از این سمت وارد نشو که نظر خودتو بگی و مخالفت کنی

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️