2777
2789
عنوان

لنز طبی مشکی

140 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

کسی تا حالا لنز مشکی استفاده کرده؟کسی متوجه میشه لنز گذاشتبن؟من چشام قهوه ایه ..ن تیره س و نه روشن..دوس دارم مشکی باشه چشمام ..دوتا از خواهرام چشاشون مشکیه خیلی رو جذابیت تاثیر داره چشم مشکی

منم عینکیم..دوس دارم اگه بخوام لنز بگیرم مشکی باشه..قبلا لنز بی رنگ داشتم

نظرتون چیه مشکی بگیرم؟اگه استفاده کردین و ضایع بود بگین

کلا لنز یکمی ضایع هست

میخوام برا عروسی و مراسمات ک یه جوریه عینک فقط استفاده کنم ...خودمم از لنز رنگی خیلی بدم میاد میخوام اگه معلوم نباشه بگیرم تا حالا لنز رنگی استفاده نکردم..مشکیو چون میگم کسی شک نمیکنه...مثلا پردیس احمدیه چشاش لنزه..برا همین انقد جذابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام برا عروسی و مراسمات ک یه جوریه عینک فقط استفاده کنم ...خودمم از لنز رنگی خیلی بدم میاد میخوام ...

میخوای استفاده کن رنگ مشکی هم ک میخوای انتخاب کنی خیلیی ضایع نیست مثل سبز و ابی ضایع نیست

😇

میخوای استفاده کن رنگ مشکی هم ک میخوای انتخاب کنی خیلیی ضایع نیست مثل سبز و ابی ضایع نیست

اقوام شوهرم یکی از فحشاشون کوره..مدام جلوم میگن حس بدی میگیرم

انگار خیلی از نظرشون عینک بده..سال اول ازدواجم خواهرشوهرم گف رفتیم خونه عمم عینکتو دربیار..ولی من درنیاوردم عمشم عینکی بود ...