2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورم کرد ؟

اینقدر روزای اول تو‌ اینه نگاه میکردم و غصه میخوردم شوهرم ازم قول گرفته بود دیگه تو اینه نگاه نکنم اینه جیبیمم ازم گرفته بود

منم اینجوری که شد هم از ترسم که نکنه چیزی سده باشه و هم قولم اصلا به اینه نگاه نکردم دفعه بعد که رفتم دکتر ازش پرسیدم گفت نگران نباش چیزی نشده

من حتی دفعه اولم که دکتر گچو باز کرد چسب زد تو اینه نگاه نمردم

اینقدر روزای اول تو‌ اینه نگاه میکردم و غصه میخوردم شوهرم ازم قول گرفته بود دیگه تو اینه نگاه نکنم ا ...

مال من خیلی خوب بود اصن همه میگفتن چقدر خوب شده پریشب یهو اینجوری شد ورم کرده متاسفانه 

مال من خیلی خوب بود اصن همه میگفتن چقدر خوب شده پریشب یهو اینجوری شد ورم کرده متاسفانه 

نگران نباش ورمش میخوابه 

پسرم قبل عمل حواسش نبود با پاشنه کوبوند تو بینیم مثل مار پیچیدم دور خودم فقط ورم کرد چیزی نشد ولی بعد 4/5ماه ورمش خوابید

واسه شما که ضربش خیلی آروم‌تر بوده

نگران نباش ورمش میخوابه  پسرم قبل عمل حواسش نبود با پاشنه کوبوند تو بینیم مثل مار پیچیدم دور خ ...

اصن درد ام حس نکردم حتی 

وسواس دارم همش میرم جلو اینه اذیت میشم