2777
2789
عنوان

خریدسکه

88 بازدید | 13 پست

سلام

چنتاسوال درموردخریدسکه داشتم لطفاهرکی بلده راهنمایی کنه؟

براسرمایه گذاری سکه بانکی بخرم یاغیربانکی؟سکه بانکی بایدازبانک بخرم یاطلافروشی؟ درکل اگه نکته خاصی بلدیدبگیدلطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سکه بانکی بهتره چون غیربانکی ها ممکنه تقلبی باشن و اگه وارد نباشی سرت کلاه بزارن ، بانکی رو از همون طلافروشی هم میتونی بخری، برو پیش یه آشنا

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
مرسی عزیزم آشناندارم میترسمم گولم بزنن

واسه پس انداز بلند مدت میخوای؟

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

شوهر عمه‌ی شوهرم ،طلافروشه گفت سکه رو موقع فروش یه چیزی ازش میزنن بعد ازت میخرن

من ۳ ماه پیش ۱۰۵ میلیون طلا دست دوم ازش خریدم اجرت نداره سود ۵ درصد هم حساب کرد برام شد ۴۱ گرم

الان همون طلاها شده ۱۱۵ میلیون تازه بهم گفت نفروش تا بعد عید، چند روز پیش هم ۳ گرم دیگه خریدم

اگه از سکه سر در نمیاری طلای دست دوم بخر،اینجوری میتونی ازش استفاده هم کنی

طلای آب شده هم خوبه

شوهر عمه‌ی شوهرم ،طلافروشه گفت سکه رو موقع فروش یه چیزی ازش میزنن بعد ازت میخرن من ۳ ماه پیش ۱۰۵ می ...

چقدخوب منم خ دوس دارم اینجوری سرمایه گذاری کنم ایشالابعدبفروشم براخریدخونه ولی اصلابلدنیستم هیچکسم نیست راهنمایی کنه یامورداعتمادباشه

من فک میکردم سکه ضررنداشته باشه

کلا طلا اصلا ضرر نداره

درخواستمو قبول کن تا بت بگم چیکار کنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز