2777
2789
عنوان

خانمای سن بالا که ازدواج نکردید؟

303 بازدید | 19 پست

خانمای بالای ۳۵ که ازدواج نکردید خودتونو چجوری میخواید مشغول کنید تا اخر عمر بدون ازدواج و بچه برنامه تون برای زندگی چیه؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ینی کسی ک تا ۳۵سالگی دیگ شوهر نکرد باید تا اخر عمر عادت کنه ب تنهایی و بی بچه بودن ؟؟؟

خب دیگه واقعا نزدیک یائسگی میشه

کسی که از ۱۸ سالگی تا۳۵ نتونسته ازدواج کنه دیگه مگه چقدر فرصت داره برای ازدواج و بچه دار شدن بعد این سن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من ۴۵سالگی ازدواج کردچرااینقدرناامیدی !

خب بچه دار نمیشه که اون

منم ادمایی میشناسم تو سن ۶۰ یا ۷۰ هم ازدواج کردند ولی دیگه اون ازدواج به چه درد میخوره

خب بچه دار نمیشه که اون منم ادمایی میشناسم تو سن ۶۰ یا ۷۰ هم ازدواج کردند ولی دیگه اون ازدواج به چه ...

خودش نمیخادوالادیدم تواین سن هم شدن بچه ک همه زندگی نیس دل خودش خوش باشه کافیه

Dunyada olumden baskasi yalan
نگران نباش هر کسی یه نیمه گم شده داره بلاخره میاد سراغت 

باید به وقتش میومد وقتی سن جوانیم گذشته زیبایی هام رو به اتمامه نزدیک یائسگی میشم دیگه چه مفهومی داره 

خب دیگه واقعا نزدیک یائسگی میشه کسی که از ۱۸ سالگی تا۳۵ نتونسته ازدواج کنه دیگه مگه چقدر فرصت داره ...

ن عزیزم اینطور نیس 

ببخشید ک دارم بی مورد ب سوالت نظر میدم ولی چون دقیقا مشکل شما رو خودمم داشتم خواستم بهت کمک کنم چرا خودت با کسی آشنا نمیشی ب سایت های همسر یابی سر بزن گاهی کیس های خوبی هست تو تل الان خیلی از ازدواج ها اینترنتی شده

ن عزیزم اینطور نیس  ببخشید ک دارم بی مورد ب سوالت نظر میدم ولی چون دقیقا مشکل شما رو خودمم داش ...

حدود بیشتر از ده سال تو این سایت ها هستم ولی هیچ جوابی نگرفتم با اینکه خواسته ها و توقعاتم هم در حد صفره 

بخاطر همین دیگه امیدی ندارم

2790
2778
2791
2779
2792