دیگه حالا چه فایده ساعت ۴ و نیم صبح بیدار شدن.وقتی باید بیدار می شدم نشدم حالا چه فایده.من تو همین دنیا انگار دارم جهنمو حس می کنم وای به حال آخرتم.خدایا هیچ کس حال الان منو روی زمینت نداره.همیشه خودم واسه خودم مشکل درست کردم.امسال دیگه عجیب خانوادمو و خودمو اذیت کردم.من ابلیس واقعی را تو زندگیم احساس کردم.نمی دونستم اینقدر به من نزدیکه.خدا لعنتش کنه و خدا از سر تقصیراتم بگذره.پارسال در شرف مرگ بودم کاش مرده بودم و امسالو نمی دیدم.خیلی غمگینم از درون می سوزم ولی نمی تونم کاری بکنم تو این مدت خانوادمو خیلی اذیت کردم.از بس ناله کردم از بس بهشون گفتم و باور نکردن .چقدر همه چیز پوچه چه زندگی نامرده وقتی تلاش کردم نتیجه اشو بهم نداد وقتی هم ایستادم باز بی فایده بود.کاش می شد رفت پیش خدا و گفت دمت گرم من احمق بودم تو که تاریخچه زندگی من دستت بود دیدی چقدر خدا خدا می کردم یه لحظه غفلت باید همه اینار رو ببره زیر سوال؟کاش هنوزم کمکم می کردی کاش هنوز همون خدایی بودی که قبلا بودی با غسل جمعه رفتم و چه ها که ندیدم.منو ببخش خدا.هر کاری خواستم بکنم جورش جور نشد شرمنده ام نمی دونستم اینجوری میشه.کل وجودم کاش ذوب می شد و خانوادمو اذیت نمی کردم...ببخشید که بد بنده ای بودم.بیا منو از رو زمین بردار دیگه از خجالت و نادانی و شرمساری دارم ذوب میشم.من به مرگ احتیاج دارم تا خانوادم راحت بشن.چه جوری رفتم سمت شیطان نمیدونم ولی ابلیس اصلی منو گیر انداخت.دیگه در این حد نمی دونستم دنبال منه این همه آدم بی ایمان باید بیاد سراغ من.خدا لعنتت کنه ابلیس با خانوادت اجمعین.
شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حال من مثل کسیه که خدای نکرده کسی رو از دست داده هر چی گریه کنه مرده زنده نمیشه
این حالت تورو ب خدا نزدیکتر کرده.دیگه ناراحتی رو بذار کنار.خداتورو دوست داره ک الان این حالو داری خوش بحالت
فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
این حالت تورو ب خدا نزدیکتر کرده.دیگه ناراحتی رو بذار کنار.خداتورو دوست داره ک الان این حالو داری خو ...
نه عزیزم بعضی وقتا این عقوبته.این جزای نادانی و نفهمیمه.چشمم کردن. ناخواسته کاری کردم که خودمو انداختم سر زبونا البته من به یه معنای دیگه ولی بقیه دچار سوءتفاهم شدن و تهمت های ناروا زدن و با آبروی من بازی کردن.
شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم بعضی وقتا این عقوبته.این جزای نادانی و نفهمیمه.چشمم کردن. ناخواسته کاری کردم که خودمو انداخ ...
دیگه گذشت .خدابزرگه .بی خیال شو بهش فکر نکن کم کم خوب میشه
فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️