2777
2789
شوهرم خونه نیست از ترس خوابم نمیبره.تاچشمام میبندم یه پیرمرد باموهای خاکستری وفرفری میاد جلو چشمم

یاخدا منم ترسیدم اومدم زیر پتو 

شاید خونتون از همونا داره( اسم نمیبرم چون خودم دارم سکته میکنم🥴)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازبس صبح خوابیدم و نارحتی دارم توزندگیم بهش فکرمیکنم خوابم نمیبره

همه تو زندگیشون سختی دارن عزیزم تنها چیزی ک می تونیم انجام بدیم صبوریه پس توام صبر کن گلم همه چی درست میشه انشاالله خودتو زیاد درگیر نکن جانم

یاخدا منم ترسیدم اومدم زیر پتو  شاید خونتون از همونا داره( اسم نمیبرم چون خودم دارم سکته میکنم ...

بخدا راست میگم الان دارم نفرین میکنم به شوهرم که نیست کلی پیام دادم بهش .هیچ وقت حلالش نمیکنم بخاطر ظلم هایی که به من کرد

سرما خوردم گلوم درد میکنه بینیم کیپ بدم میاد از خودم نمیتونم بخوابم اصلا

چرا بدت میاد از خودت عزیزم🙁

سرما که یه چیز عادیه همه می خورن 

منم همیشه اول هر فصل سرما می خورم 🤧🥴

من اگر یه سمتم دیوار نباشه کلا دراز هم نمی‌کشم 🤦‍♂️ بخدا نمی‌دونم بخندم  گریه کنم  ...

توام خودتو بزن به خوابی بلندتر از همه خر و پف کن تا همشون بیدار شن دیگه یه چن دقیقه طول میکشه تا بخوابن اونوقت توام خوابت برده بعد مزاحمت نیستن🤣

توام خودتو بزن به خوابی بلندتر از همه خر و پف کن تا همشون بیدار شن دیگه یه چن دقیقه طول میکشه تا بخو ...

بخوام این کار رو کنم از خنده پاره میشم 🫥☠️

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بخدا راست میگم الان دارم نفرین میکنم به شوهرم که نیست کلی پیام دادم بهش .هیچ وقت حلالش نمیکنم بخاطر ...

کجا رفته عزیزم؟چیکارت کرده؟

این شوهرا همینن یا مادر شوهر دخالت میکنه یا خوده شوهر چیز خوبی نیست 

توام خودتو بزن به خوابی بلندتر از همه خر و پف کن تا همشون بیدار شن دیگه یه چن دقیقه طول میکشه تا بخو ...

پدر خانومم م مثل خودمه 🫥

اون داره به من نگاه می‌کنه 

من به اون 😂

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پدر خانومم م مثل خودمه 🫥 اون داره به من نگاه می‌کنه  من به اون 😂

من دوساعته فک میکنم تو خانمی🤦🥴😂

الان فکر میکنه داری با رلات چت میکنی فردا بزن بکوب شروع میشه🤣🤣