2777
2789
عنوان

پسره عجیب نیس؟🍬🍯🙄😒🍬🍬

95 بازدید | 3 پست

بایکی آشنا شدم یک ماهو خورده ای هس بعد دوهفته کات کردم چون فمیدم یکی دوبار پیچوند منو بعدا باز استوریمو ریپ زد اوکی شدیم گفتش مقصر بودم دگ کار اشتباهی نمیکنم توام دختر درست حسابی هستی با اینکه من اشتبا کردم بخشیدی بهم فرصت بده و...ازین حرفا منم روحساب یکاری ک کرده بود خیلی باهاش بد حرف زدم این چن روز ولی هیچی بهم نمیگه انقد دعوا میکنم باهاش ولی اون برام کلی خوراکی  قاب گوشی عینک  اینا خرید شام بردم بیرون بعد باز گیر دادم چرا انقد محبت میکنی همه جوره یا خرج میکنی فک نکنی قراره خبری باشه اونم همه کَسِشو قسم خورد گف خودمم ایشالا تا صبح نکشم بمیرم اگه فکری تو سرم باشه...دختر خوبی هستی نجیبی ازت خوشم میاد خودمم ب اشتباهم پی بردم پیشمم هست گوشیشو بزور میده بهم بدونه اینکه استرس داشته باشه...من باورش نمیکنم هرکاری بکنه ولی خیلیییی پسر ساده ای هست بخاطر چیزای ک ازش دیدم با دورو وریاش و اینکه پسر دل نازک و با ادبی هست رفتارش با مردم خیلی خوبه

به کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار ماندن دوباره هراس داشت⛓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.