2777
2789
عنوان

آلرژی به بوی عطر

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 27 پست
من میگرن شدید دارم 

لباس هات محیط آزاد بگذار یا مکان دور تر از رفت و آمد و  محل خواب بگذار ...

احتمالا ب بوی شوینده لباس حساسیت داری نه ب بوی عطر ادکلن بقیه روی لباس شما

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دکتر رفتم و قرص میخورم اما بشدت اذیتم همین الان یه دوستی امده بود منزلمون عطر زده بود واااای من ...

منم خیلی محدودم ب خاطر آلرژی و آسم 

خودم هرگز عطر نمی‌زنم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من وقای اون سفره های پلاستیکی پر بو رو تو مترو باز میکنن نفسم میگیره چند بار تذکر دادم برو اونور باز کن یارو به روش نیاورد

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
بله دکتر رفتم و قرص میخورم اما بشدت اذیتم همین الان یه دوستی امده بود منزلمون عطر زده بود واااای من ...

بله ی زمانی ک تو خوابگاه بودم میگرن و معده درد شدیدگرفتم دکتر رفتم دارو بهم داد یادم نمیاد دارو ها وی بود و رژیم غذایی ک رعایت کردم و خداروشکر خوب شد

الانم ی جای شلوغ برم سردرد میگیرم ولی دیگه مث سابق نیستم و کلا دورم خلوته 

لباس هات محیط آزاد بگذار یا مکان دور تر از رفت و آمد و  محل خواب بگذار ... احتمالا ب بوی شویند ...

من به همه بویی اذیتم بوی کِرم که رایحه تندی داشته باشه بوی اسپره ،عطر و ادکلن بوی شوینده های تند 

برای همین پودر ماشین یا مایع دستشویی ظرفشویی سعی میکنم جوری خرید کنم که رایحه کمی داشته باشه ولی فقط بوی عطر و ادکلن سردرد شدید تهوع به من دست میده جوری که میخوام دنیام تموم شه 

من خودم اصلا نمیتونم عطر بزنم ولی خب کسانی که میزنن میان منزلمون و اصلا مراعات نمیکنن یا توی مترو خیابون که میرم با وجود ماسک که میزنم داغون میشم 

لباس هات محیط آزاد بگذار یا مکان دور تر از رفت و آمد و  محل خواب بگذار ... احتمالا ب بوی شویند ...

میدونی چیه ،من بشدت از بوی ادکلن بدم میاد و سریع سردرد و تهوع میگیرم.وقتی مجبورم برم بیرون مخصوصا مترو که حالا دکتری جایی بخوام برم ،انقدر که مردم عطر زدن انقدر الان زیاد شده که از بچه دو ساله تا 70 ساله عطر زدن من واقعا حالم بد میشه خداوکیلی بخاطر اینکه بویاییم خیلی قویِ برمیگردم خونه لباسام بوی بدِ همه کسانی که تو مترو و خیابون ادکلن زدن رو میده ، اعصابم خورد میشه من با هر مانتو و یا شال یکبار باید برم بیرون و بیام بشورم یعنی نمیتونم بخاطر بویی که گرفته دوباره بپوشم 

من خودم اصلا عطر نمیزنم لباسامم با پودری که میشورم بو نمیده  

چقدر خدا بین آدمها تفاوت گذاشته که من باید انقدر سردرد بگیرم و مرگ رو به چشم ببینم سردردهام بی نهایت سنگینِ الان سه ساعته امده سراغم و قرصم تموم شده دارم جون میدما از درد دو تا استامینوفن با هم خوردم فایده نداشته تا صب باید از درد به خودم بپیچم بعد یه سری ها رو میشناسم تو فامیل که خودشونُ با عطر میشورن انقدر اسپره ادکلن به خودشون میزنن که نمیشه توی خونشون وارد شی خب چرا خدا انقدر تفاوت گذاشته 

چرا من نمیتونم از بیرون رفتن لذت ببرم ، بازار برم خرید برم از دنیا لذت ببرم .از بو اذیتم از محیط شلوغ اذیتم از سردردام و تهوعی که میگیرم از فامیل و اطرافیانی که درک ندارن خسته شدم 

من به همه بویی اذیتم بوی کِرم که رایحه تندی داشته باشه بوی اسپره ،عطر و ادکلن بوی شوینده های تند&nbs ...

حق داری ... منم الرژی دارم ...کاش عطر زده ها ب حریم افراد الرژی دار احترام میگذاشتند 

متاسفانه یکسری عطر زدن نشانه کلاس میدونن عطر ادکلن رو خودشون خالی میکنند ک کلا بی توجهی ب حریم و حق الناس..

یک سری هم  متاسفانه ب جای بهداشت و حمام از ادکلن استفاده میکنند ترکیب عطر و عرق تهوع اور تولید میکنند ... 

حق داری ... منم الرژی دارم ...کاش عطر زده ها ب حریم افراد الرژی دار احترام م ...

باشگاه میرفتیم یک سری ها ب جای حمام رفتن حین ورود و خروج رو بدنشون اسپری خالی میکردند 

باشگاه هم اسایش نداشتم 

حق داری ... منم الرژی دارم ...کاش عطر زده ها ب حریم افراد الرژی دار احترام م ...

بخدا قسم من الان دارم از درد به خودم میپیچم به کی بگم بره برام قرص بگیره که هیشکی نیست 

تازه به یه فامیل با هزار تا عذرخواهی گفتم میشه وقتی میای اینجا یا من دو سه سال یه بار اگر ببینمت عطر نزنی چه غوغایی به پا کرد . نمیفهمن من چی میکشم 

خدایا شکرت ولی این سَر و گوارش من رو داغون کردن افرادی که عطر میزنن 

باشگاه میرفتیم یک سری ها ب جای حمام رفتن حین ورود و خروج رو بدنشون اسپری خالی میکردند  باشگاه ...

خب عزیزم من چند سال دلم میخواد باشگاه برم فقط همین مسئله باعث شده نتونم برم 

خدایی این انصافِ ؟

پس من یا یکی دیگه که الرژی داریم چه کنیم 

من خیلی شدیدِ