2777
2789
عنوان

آلرژی به بوی عطر

593 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها

کیا وقتی میرن خیابون یا مخصوصا مترو که همه عطر و ادکلن زدن بخاطر آلرژی به بوی عطر وقتی برمیگردن خونه مجبورن مانتو و لباسهاشون رو بشورن ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم عطر خودشم باید خیلی عالی باشه ک رو لباسش موندگار بشه دیگه رو لباس بقیه ک نمیاد بشینه رو لباس تو. ...

من بدبخت هم میگرن شدید دارم هم بشدت مشامم تیزِ و هر بار میرم بیرون دکتر یا خرید ،لباسام که بو میگیره از خیابون از عطر دیگران چون خودم نمیتونم اصلا عطر بزنم هر بار میام باید بریزم ماشین لباسشویی همه رو بشورم . اونهایی که خودشون عطر میزنن متوجه نمیشن که لباسشون چقدر بوی بیرون گرفته من خیلی اذیتم 

دکتر رفتین من ی مقطعی میگرن داشتم میدونم چقد سخته

بله دکتر رفتم و قرص میخورم اما بشدت اذیتم همین الان یه دوستی امده بود منزلمون عطر زده بود واااای من مُردم و زنده شدم انقدر سرفه کردم همه میدونن من آلرژی و میگرن دارم ولی بازم میزنن ، من مشامم خیلی خیلی تیزِ و کوچکترین بو رو میفهمم و سردرد خیلی شدیدی میگیرم همراه با تهوع و سوزش معده بخدا از زندگیم سیر شدم انقدر اذیتم . شما گفتین میگرن داشتین یعنی الان خوب شدین ؟چکار کردین خوب شدین ؟

آلرژی اینطوری مگه میشه ؟ 

اگر آلرژی تنفسی داری جای شلوغ میری ماسک بزن .

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
انقدر همه عطر و ادکلن زدن و تو مترو شلوغ که قطعا بوی ادکلن همه به لباسامون می مونه 

منم همین مشکل و دارم همش عطسه همش آب بینیم به راه می افتهماسک میزنم اما چه فایده بازم بو اذیتم میکنه