2777
2789

ماکارونی تو پلوپز تو طبیعت رو یادمه

می می ناز و مامان ترنم😭

تاپیک رویاهای صادقه که هرکسی خوابش رو تعریف می‌کرد

مرضی که دخترش اسمش آیه بود

اون چند نفری که یه گروه داشتن و میگفتن اعضای اون گروه همگی به سرنوشت بدی دچار شدن

تاپیک سرکاری اون زنه بهار که میگفت شوهرش مرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونکه با شوهرش دعوااش شده بود بعد رفته بود تو کمددیواری قایم شده بود که شوهرش فک کنه رفته .وایی یادش بخیر چقد باکامنتا خندیدم .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها من امسال از شروع پائیز همش تو گذشته سیر میکنم....باورتون نمیشه فقط دنبال یه نشونه از گذشته ام دلم میخادبرگردم ب سال ۹۳ ۹۴

گاهی مثلا ب یه در نگاه میکنم میگم از سال ۹۳ تغییری نکرده میرم تو خاطرات حرت میخورم ب شدت غصه میخورم تپش قلب میگیرم با یاداوری گذشته انگار خواب بود

سال ۹۳ و ۹۴ بدترین و یه جورایی بهترین دوران زندگیم بود

چیکار کنم خیای غصه میخورم

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

یه تاپیک رمان بر اساس واقعیت بود فوق‌العاده زیبا بود رمان قدیمی آیه بود فک کنم

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود
بچه ها من امسال از شروع پائیز همش تو گذشته سیر میکنم....باورتون نمیشه فقط دنبال یه نشونه از گذشته ام ...

رفتم تمام اهنگایب ک اونموقه گوش میدادم دانلود کردم

با صدایی پاشایی و احمدوند خیلی خاطره دارم..

همش پوشش الان با انموقه رو مقایسه میکنم

حتی نباریدن برف الان و پر نعمت بودن اون سالها دلم رو خون میکنه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
رفتم تمام اهنگایب ک اونموقه گوش میدادم دانلود کردم با صدایی پاشایی و احمدوند خیلی خاطره دارم.. همش ...

ولی......

هرکاری کنی.......

حس و حال اون سال‌های طلایی برنمی‌گرده هییییییچوقت

لعنت به بزرگ شدن

یه تاپیکی بود اسمش بود تنها عشق زندگیم آبادانی بود اونو وقتی کاربر خاموش بودم خوندم

تاپیک گ*وز م جالب بود😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A