2777
2789

به شوهرم زنگ میزنه دعوا میگیره چرا پیش من نمیای شب بخوابین اما من میرم بمن بی احترامی میکنه خودشو دخترش بی دلیل باهام قهرن

همه جا پشت سرم میگن تصادف میکنم ماشینم میوفته ته دره یه زنگ بمن نمیزنن تولدام اصلا منم تصمیم گرفتم دیگ نرم شوهرم بازهفته ای ۳ بار ناهار میرع(عقدیم)

عصابم خورده به شوهرم زنگ میزنه چرتوپرت میگه ک زنت تورو دعا کرده تو دیگ منو محل نمیذاری درصورتی ک انقد بی احترامی کردن شوهرم ازشون دور شده 

چیکار کنم من؟هدفشون رفتن من نیست چون برمم یجوری بیرونم میکنن

ب همسرت بگو منطقی فکر کنیم عزیزم اگه میتونی خودت برو یه ساعتی چن روزی یبار بشین پیشش اگه میخواهی همراه هم بریمم من باهات میام اما لطفا بیشتر از نیم ساعت نشه چون بالاخره مادره بزرگت کرده یا اگه نمیخواهی بری هم جوابشو بده احوال پرسی کن قطع من بگو کار دارم تا چیزای دیگه نگه هم سیاست کردی هم خودتو از قضیه زدی کنار و گذاشتی ب عهده ی همسرت 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…