من پارسال همین موقع ها بود که یه روز خیلی سختی داشتم دلم میخواست که دیگه نباشم مامانم فهمید منو خیلی بد زدن که اینکار رو نکنم من واقعا دلم شکسته بود اومدم یه تاپیک زدم اونم درحد چند کلمه ایا این کار درستیه که طرف ریپ بزنی بگی بدبخت کتک خوری بهزیستی واقعا کار درستیه خواهرای عزیزم واقعا چرا بعضیا اینجوری میشن هر کیم تاپیک های منو میخونه بدونه من اصولا ادمی نیستم زندگیمو تعریف کنم نه خوشحالیم نه ناراحتیم زیاد نمیگم مگه اینکه تو شرایط روحی بدی باشم کسی هم نمیتونه با چند تا تاپیک چند خطی زندگی منو توصیف کنه شمایی که میگی من بدبختم کتک خورم خانومم من بدبخ نیستم اون لحظه شرایط سختی داشتم ته قلبم مو میدونی چیه من عاشق مادر پدر خواهر برادرمم خیلی دوسشون دارم حالا زندگیه بالا پایین داره ممکنه چیزی بگم اما من واقعا به شما مربوط نمیشد و بدتر از اون مسخره کردن و عیب جویی کردن امشب واقعا صدای شکستن قلب ام رو شنیدم از خدای خوبم میخوام به همه دوستا گلم که تو این سایت مشکلاتی دارن با دعا و یاری خود اقا مشکلاتشون حل شه الخصوص من حقیر میدونید من اینو بگم مادرم که بعضی اوقات دل ازشون میشکنه یه چیزی میگم تاپیک زدم که اونم از این به بعد هیچ لحظه دیگه نخواهم گف اگه بخوام خوبیاشون بگم اصلا قابل توصیف نیستش همینطور خواهر برادرم من خانواده ام رو دوست دارم حتی همه کاربرا عزیزمون ته ته قلبشون خانواده اشون دوست دارن حالا واسه چند لحظاتی کوتاه که تاپیک میزنیم یه چیزای میگیم دلیل بر این نمیشه که زندگیمون اینجوریه