2777
2789
عنوان

بگید چی کار کنم؟

495 بازدید | 18 پست

پدر و مادرم سختگیرن 

منم تو آزمونای قلمچی وقتی ترازم پایین میومد سرزنشم میکردن اصلا نمیدوستن که چقدر سخته سوالا فقط درصدای من براشون مهم بود بعد منم اینقدر فشار اومد بهم ی کانال تو تلگرام پیدا کردم جواب سوالارو میزاره منم میرم از اونجا نگاه میکنم گزینه هارو حفظ میکنم میرم امتحان میدم 

الان هیچی نمیگن تشویقم میکنن که اینقدر پیشرفت کردم در حالی که هیچ کدوم رو بلد نیستم تو مدرسه عالیم اما تو قلمچی مجبورم تقلب کنم الان نمیخوام از این به بعد اینکا رو کنم میخوام خودم تلاش کنم به خودم میگم کنکورو چیکار می کنی؟اونجا نمیتونی

بعد الان فردا آزمون دارم تقریبا آمادگی دارم اما اگه تقلبی نکنم گزینه هارو حفظ نکنم ترازم شدید میاد پایین و دوباره سرزنش،سرزنش،سرزنش 

چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از من می‌شنوی راستشو بگو، اینجور میفهمن چقدر تو فشار بودی، اما اگه خودت نمیتونی بگی از کسی بخواهد به مادر یا پدرت بگه که پیش اونا بیشترین احترام و داره و اهل منطقی حرف زدنه، قطعا تو هر خانواده ای یه نفر آدم اینجوری وجود داره، خودت و راحت کن، اینجور اون فرد حرف میزنم باهاشون و بهشون میگه چرا اینقدر تحت فشارش گذاشتید که بره سمت کار تقلب، و اونا هم قطعا متوجه میشن که اشتباه کردن، 

و اینو هم باور کن که اونا چون شما رو دوست دارن موفقیتت و می‌خوام وگرنه چرا به دختر همسایه گیر نمیدن

اگه از من می‌شنوی راستشو بگو، اینجور میفهمن چقدر تو فشار بودی، اما اگه خودت نمیتونی بگی از کسی بخواه ...

بله ممنونم حتما همین کار رو می کنم 

اما راستش میترسم نگاهشون نسبت بهم عوض بشه الان فکر میکنن من خیلی باهوشم و تک رقمی میشم تو کنکور اما درواقع اگه اینجوری ادامه بدم هیچی نمیشم

ممنونم بابت کمکتون❤

مهم اینه که پیشرفت کنی عزیزم  باهاشون حرف بزن توضیح بده بگو کم کم درستش میشه بالا میرهاگه فاید ...

بله درسته خیلی ممنون

اما به خاطر فردا استرس دارم نمیدونم دوباره جوابارو نگاه کنم یا نه

با تمام وجود درک ات میکنم دختر 

حالا گوش بده به حرفام لطفا 

تموم تراز های بالا همش تقلب هستش فوق تراز قلمچی بتونه ۶۰۰۰ باشه .... و ۹۹ درصد تقلب میکنن . پس نگران تراز ات نباش اصلا برو آزمون رو بده مدیریت زمان و استرس یاد بگیری 

تقلب هم از فردا نکن .... وقت داری برای آزمون دادن تا سال کنکورت مطمئنن پیشرفت خواهی کرد . 

موفق باشی 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

عزیززممم

درکت میکنم

منم موقع کارنامه گرفتن خودمو میزدم به مریضی دعوام نکنن🥹

غصه نخور بی خیال باش سعی کن بخونی و ازموناتو خوب بدی

ولی اصولا قلمچی از کنکور سخت تره 🥲🫠

مامانت اینام یکی دوبار گیر بدن بی خیال میشن

نمیتونی حرف بزنی بگی چقدر اذیت میشی بارفتارشون ؟

با تمام وجود درک ات میکنم دختر  حالا گوش بده به حرفام لطفا  تموم تراز های بالا همش تقلب ...

خیلی ممنونم که راهنمایی ‌ م کردید ۰

بله درسته منم یکی از اونا هستم که داره تقلبی می کنه 

اما تصمیم گرفتم دیگه اینکارارو نکنم 

بازم ممنون

عزیززممم درکت میکنم منم موقع کارنامه گرفتن خودمو میزدم به مریضی دعوام نکنن🥹 غصه نخور بی خیال باش ...

نه نمیتونم چون انتظار زیادی دارن 

فکر می کنن اگه ترازم و درصدام کم باشه در آینده به هدفم نمیرسم و فکر میکنن با سرزنش من میتونن باعث بشن من بیشتر تلاش کنم

گلم حتما قلم چی برو.خواهرم قلم چی میرفت و هر هفته تست میزد ایقد رفابت میکرد هرهفته خداراشکر رتبه۸۰کش ...

واقعا؟رتبه ۸۰؟ 

خوش به حالش 

فقط با آزمونای قلمچی تونست ؟ 

درصداش اونجاهم خوب بود؟