beheshtehmosavi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 21 عنوان رنگ مو 116 بازدید | 6 پست خانوما کسی ترکیب رنگ موسبز کله غازی میدونه...🥲موهام مشکیه میخام بینش این رنگو دربیارم توی خونه میشه؟ دکلره ابی گرفتم با پودردکلره سبز ولی ی تیکه امتحان کردم قشنگ نشد اصن اون رنگ درنیومد زیتونی شد تو بانویِ غم های عمیقی... 1402/12/03 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_پسرهام عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 11139 دکلره باید بزاری به پایه برسه تا رنگی که میخوای قشنگ دربیاد شامپو رنگساژ بگیر 💖عشقم خانواده ام💖
bidmeshk عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 8331 ببین من اصلا بلد نیستماولی فکر کنم باید با بنفش زردیشو بگیری بعد رنگو بذاری به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
beheshtehmosavi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 21 دکلره باید بزاری به پایه برسه تا رنگی که میخوای قشنگ دربیاد شامپو رنگساژ بگیر پایه ۱۰؟؟این شامپوها موقتیه؟استفاده نکردم تاحالا تو بانویِ غم های عمیقی...
beheshtehmosavi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 21 ببین من اصلا بلد نیستما ولی فکر کنم باید با بنفش زردیشو بگیری بعد رنگو بذاری مرسی اره شاید شامپو ضد زردی اینا باید میزدم تو بانویِ غم های عمیقی...
من_پسرهام عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 11139 پایه ۱۰؟؟این شامپوها موقتیه؟استفاده نکردم تاحالا اره که قشنگ دکلره از زردی به سفیدی بزنه شامپو رنگساژ هست همون سبز هم موقت هست چند بار حمام بری میره ولی شامپو باشه موهات هم به پایه رسیده باشه هرموقع رفت زود میزاری 💖عشقم خانواده ام💖
beheshtehmosavi مدیر استارتر عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 21 اره که قشنگ دکلره از زردی به سفیدی بزنه شامپو رنگساژ هست همون سبز هم موقت ه ... متشکرممممم مهربان تو بانویِ غم های عمیقی...