2777
2789
عنوان

نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
عزیزم زندگی که فقط درس نیست. اما راهتو پیدا کن اگه میبینی نمیتونی درس بخونی برو دنبال یه مهارت تا بت ...

نمیدونم حرفای بقیه هم روم تاثیر. میزاره مخصوصا مامانم 

میگه اگه درس نخونی ی آدمه بیکاره علافی و... 

دارم میگم چه ربطی داره 

نمیدونم خودمم 

مهارت خیلی خوبه نمی‌فهمه 

نمیتونه بفهمه 

راهمو هنوز پیدا نکردم حتی علاقه ای که همیشه داشتمو اونم به نقاشی و اینارو دارم میزارم کنار 

میتونی بگی چطوری پیدا کنم 

ایشالا که قبولی ولی اگه یه وقت خدایی نکرده تونستی جای مورد نظرت قبول بشی،بدون دنیا به آخر نرسیده ب ...

درست میگی منم نگفتم که کلا اگه درس نخونم کاری نمیکنم ولی مامانم فکر میکنه میخوام علاف باشم من باید خودمو پیدا کنم باید برم روانشناس تا از این پوچی در بیام 

میترسم حتی قدمه بعدی رو بزارم همه چی برام ترسناک شده 

خیلی ممنون از اینکه به حرفای چرت و پرته من گوش دادین و از صمیم قلبتون و با لطف و مهربونیتون جوابمو دادین 

آرزو میکنم همه اتفاقای خوبر و قشنگ براتون بیفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم حرفای بقیه هم روم تاثیر. میزاره مخصوصا مامانم  میگه اگه درس نخونی ی آدمه بیکاره علافی ...

یه مهارت که بیشتر علاقه داری انتخاب کن دانشگاه هم مرتبط با همون میتونی بری مثلا همون نقاشی و طراحی کنکورم میتونی هنر بدی چه اشکالی داره مادرتو قانع کن کلی دکتر بی کار داریم مخصوصا پسرا تا فوق لیسانس خوندن سربازی میرن میان و بی کار میچرخن چه فایده ای داره این درس ...اگه واقعا نمیخوای درس بخونی خیلی جدی یه کلاس برو حالا ورزش هنر اما به هیچ عنوان بی هدف نشو که پوچی میاره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
یه مهارت که بیشتر علاقه داری انتخاب کن دانشگاه هم مرتبط با همون میتونی بری مثلا همون نقاشی و طراحی ک ...

کاملا درسته 

ممنون از وقتی که گذاشتین دلم میخواد واقعا فکر کنم واقعا دلم میخواد پیدا کنم خودمو اما ی حرفی که زده میشه کلا منو بهم میریزه اعتماد به نفسم خیلی پایینه حتی میترسم 

کاملا درسته  ممنون از وقتی که گذاشتین دلم میخواد واقعا فکر کنم واقعا دلم میخواد پیدا کنم خودمو ...

استرس نداشته باش حتما راهتو پیدا میکنی 🙌

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

خودت بهتر میگی باید با روانشناس حرف بزنی این حستم طبیعیه فقط میتونم بگم درست میشه هدفت رو پیدا میکنی سنی نداری بعدم اگه واقعا هدفت تو درس نیست برو مهارت کسب کن ولی کلا خوبه آدم تحصیلات داشته باشه منم شرایطم مثل تو بود و این روزا رو گذروندم ولی خب الان لااقل میدونم میخوام چیکار کنم