2777
2789
عنوان

نمیخونم

152 بازدید | 21 پست

نمیخونم نمیتونم برم سمته کتابام از کتابام حالم بهم میخوره از همه چی حالم بهم میخوره یکی دوتا نیستن حتی الان که اینجام 

خسته کنندس فقط بدون هدف دارم میرم جلو و روزا و میگذرونم خودم خیلی حرص میخورم مامانم همش میگه از بی عقلیته منم در جوابش میگم تو که عقل داشتی الان به چی رسیدی اینجا ایرانه اینجا ایرانه:/

حتی تو مدارسشونم گدا و فقیرن و هیچ واسشون اهمیت نداره طرف تو چه امکاناتی باشه حتی تختشون به کثافت کشیده شده صندلیاشون تو دورانه پریودی تو رو به زجر میده کادر مدرسشم که بی شعور 

چی دیدیم اینم از آخرین ساله تحصیلیم... 

بخون فقط غر نرن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چرت پرت میگی چی بهت جواب بدیم جزچرت وپرت

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
باشه زورت که نکردن 

توالتماس کردی

من خوندم ردشدم

تایپیک بعدیت خواستی بیایم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
نمیتونم بگم کجام  ولی عینه واقعیته

خب اگه بتونی انقد درس بخونی که دانشگاه خوب تو یه شهر خوب قبول شی بری شاید بهتره بشه؟

اینا همه انگیزه اس ها

دوست نداری بری دانشگاه تهران؟

آریایی اصیل...  از نژاد کوروش کبیر...
خب اگه بتونی انقد درس بخونی که دانشگاه خوب تو یه شهر خوب قبول شی بری شاید بهتره بشه؟ اینا همه انگیز ...

خب تهش که چی 

بودن اینجا و اونجا چه فرقی داره تو هر دوش باید درس بخونی 

ممنون که اومدی 😐

خواهش میکنم

بااجازه

خداحافظ

موفق باشی

خب تهش که چی  بودن اینجا و اونجا چه فرقی داره تو هر دوش باید درس بخونی

شاید بعدش موقعیت های مناسب تری‌پیش بیاد

اگه فک میکنی آدم درس خوندن هستی و فقط نبود امکانات باعث ضررت شده برو یه شهر بهتر

شاید بعدش موقعیت های مناسب تری‌پیش بیاد اگه فک میکنی آدم درس خوندن هستی و فقط نبود امکانات باعث ض ...

درس خون نیستم نهم فقط ی مقدار تحت تاثیر حرفا و جو و زندگیه سختم قرار گرفتم و خیلی خوندم ولی قشنگ بدونه هدف از همون اولم اومدم تو این رشته یادم نمیاد که با هدف خاصی اومده باشم 

عزیزم زندگی که فقط درس نیست. اما راهتو پیدا کن اگه میبینی نمیتونی درس بخونی برو دنبال یه مهارت تا بتونی ازش درآمد داشته باشی 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
درس خون نیستم نهم فقط ی مقدار تحت تاثیر حرفا و جو و زندگیه سختم قرار گرفتم و خیلی خوندم ولی قشنگ بدو ...

ایشالا که قبولی

ولی اگه یه وقت خدایی نکرده تونستی جای مورد نظرت قبول بشی،بدون دنیا به آخر نرسیده

برو شروع کن به کسب درآمد؟

برو پیج بزن..نمیدونم ببین تو چی استعداد داری