2777
2789
عنوان

خدا را چه دیدی

243 بازدید | 15 پست

خدا را چه دیدی شاید یکی از همبن روزا اون ناممکنی که بهش فکر میکنی ممکن شد☘️❤️

«هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبکی عَلَی المُمکن»

او خداوندِ ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن گریه می کنی؟🌹💜

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

آاااااه،

یعنی آه

خدا هیچ کسی رو با بچش امتحان نکنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا  ناممکن ماروهم ممکن کن  و منو با غم نداشتن مادر الان امتحان نکن  و مادرمو لب ...

ان شاءالله که بزودی مادر عزیزتون لباس عافیت بر تن کنند. به نیت سلامتی اشون حمد شفا میخونم🌹

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خدایا  ناممکن ماروهم ممکن کن  و منو با غم نداشتن مادر الان امتحان نکن  و مادرمو لب ...

الهی آمین

نمیدونم غصه ی دیگرونو بخورم یا غصه ی خودمو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الهی آمین نمیدونم غصه ی دیگرونو بخورم یا غصه ی خودمو

نباید غصه خورد چون غصه امید را از انسان میگیره و آدمی را از پا در میاره. چاره فقط تسلیم شدن به امر الهی هست. میدونم بعضی امتحانات الهی خیلی سخته ولی قطعا خداوند خیر و صلاح ما بنده هاش را بهتر میدونه.

مال و فرزند تو قرآن گفته وسیله ازمایشه و خیلی سخته انسان با فرزندش آزمایش بشود ولی اگر این اتفاق افتاد تسلیم امر الهی باشید🌹