بعد از چندین روز اعلانتونو دیدم...اون کاربر یه اشتباهی کرد جوابشم گرفت، حالا شما چرا نسنجیده کاسه داغتر از اش شدی؟😂 زندگی بی معنی دارید که نشستید تموم تاپیک های منو از بالا تا پایین خوندید و لایک کردید درحالی که حتی نمیدونم کی هستی!😂 واقعا من تو این سایت شخصیت های بیماری دیدم که حتی تو خوابم فکر نمیکردم وجود داشته باشن....
تو زندگی همه ما مشکلات وجود داره و مشکلاتم انقضا داره. من ممکنه گاهی با خانوادم مشکل پیدا کنم مثل تموم جوونا، اما این باعث نمیشه بی احترامی به خانوادمو تحمل کنم و برخلاف فرهنگ خانوادگی شما، خانواده با وجود هر مشکلی بازم برام معنی داره.فکر کنم حالا که جوابتونو گرفتید بهتره خودت رو به چیزهای با ارزشی سرگرم کنی یا برای کنکور بخونی که نخوای اینطوری وقتت رو بگذرونی که در نهایت آرزوی و عقده دندان پزشک شدن بمونه به دلت! واقعا لیاقت این همه جواب رو نداشتی اما وضعیتت رو که دیدم ( از اون روز که من با این کاربر بحث میکردم چندین تاپبک منو لایک کردید و ظاهرا فرداشم تکم کرده بودید 😂 شایدم خودشی با کاربریه دوم در غیراین صورت واقعا بیمار هستید) وظیفه دونستم به عنوان عضوی از جامعه روانشناسی اینده، وظیفه خودم رو در قبال یک شخص مشکوک به اختلال روانی انجام بدم ، شایدم این نظر من لطفی از جانب خدا به تو باشه که به خودت بیای 😊 ...(بهتره ریپلای نکنید. چون محاله نظرتون توسط من خونده بشه و جواب دیگری از من دریافت کنید. با ارزوی موفقیت و بهبودی برای شما چه خود همون کاربر باشید یا نه🙏) @stttri