2777
2789
عنوان

خواستگاری

125 بازدید | 7 پست

دوستان سلام

تا حالا همچین تجربه‌ای داشتین؟ واینکه بعدش چیشد؟

من خواستگار دارم که فامیل درجه یک هستن..جواب مثبت دادم بیشتر به اصرار خانواده و اینکه شرایط خوبی داره ..خونه‌اش جداس و پسر خوبیه ..شغل تداره در حال حاضر ولی برا ازمون فعلا میخونه..منم اول گفتم نه ولی جواب مثبت دادم و رفتیم تا سر ازمایش و جواب ازمایش خوبه

راستش حالم خوب نیس و خواهشا منو سرزنش نکنید بگید چرا جواب مثب دادی..قیافه‌اش معمولیه و من ازش خوشگلترم..راستش دوست دارم مجرد بمونم به هدفام برسم و بعد ازدواج کنم دوست دارم اول به اهدافم برسم..درسته که درحال حاضر اونقدرها پیشرفت نکردم ولی خب دلم تنگه و حالم خوب نیس چند شب فقط گریه میکنم..

پسره با شرایطم موافقت کرد که کار کنم و شاغل بشم و اینا ولی خب اولین خواستگارمه که بهش اجازه دادم بیاد همدیگرو ببینیم

الان از خدا میخوام یه چیزی اتفاق بیفته که من مقصر نباشم اینکه خودم به خانواده بگم نمیخوام ..سختمه😔..کسی بیاد هنه چی رو خراب کنه یا دعوا بشه..

شما نظرتون چیه؟ همچبن تجربه‌ای رو داشتین یا شنیدین؟

چند روزه هی زنگ میزنن تبریک میگن منم حالم خوب نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=32 9357215]چی بگم والا خانواده ها ول کن نیستن[/QUOTE]

درکت میکنم من شرایط شمارو داشتم به اصرار خانواده توی سن ۱۸سالگی مجبور به ازدواجم کردن با کسی که دوستش نداشتم......آخرش به طلاق ختم شد

اگه دلت باهاش اصلا قبول نکن صحبت یه عمر زندگیه خودت روبدبخت نکن