2789
عنوان

حقیقت زندگی من

997 بازدید | 10 پست

سلام🌺

خیلی وقت‌ها شده از دور به زندگی کسی نگاه کنید و اون فرد از نظرتون خوشبخت بنظر برسه

من یکی از اون‌هایی بودم که از دور خوشبخت بنظر میومدم و خیلی‌ها بهم گفته بودن‌ کاش ما جای تو بودیم اما درون زندگیم جور دیگری بوده

در ظاهر خانواده‌ی خوب و آرومی داشتم

از بهترین دانشگاه ایران ارشد گرفته بودم ؛ شغل و درآمدم هم خیلی خوب بود

دوست و آشناهای زیادی هم داشتم و زیاد سفر و مهمونی می‌رفتم و این رو میشد از اکانتم در فیسبوک و تانگو فهمید

نامزدم هم آدم موفقی بود و با خانواده‌اش هم رابطه خیلی خوبی داشتم.

اما در اون دوران‌ها بارها تصمیم گرفتم خودکشی کنم

یک روز خیلی تصمیمم جدی بود ؛ اون‌موقع خونه‌ام مستقل از خانواده‌ام بود و جدا زندگی می‌کردم .

خونه رو مرتب کردم.

رفتم دوش گرفتم.

نشستم وصیت‌نامه نوشتم و تکلیف همه چیز رو مشخص کردم بعد به دلم ننشست و نشستم تایپش کردم و چندبار ویرایشش کردم تا دلخواهم شد و پیرینتش گرفتم ( حتی در زمان مرگ هم ایده‌آل‌گرا بودم😅)

برای تک تک کسایی که برام مهم بودن صدا ضبط کردم و ریختم روی فلش

می‌خواستم همه چیز رو تموم کنم اما هی تعلل می‌کردم

یکی از کسایی که براش کار می‌کردم باهام تماس گرفت و گفت یه قرار بذاریم و هم رو ببینیم تا یه مواردی رو در مورد روند کار بررسی کنیم

منم روی لباس خونگی‌هام یه بارونی و یه شال پوشیدم و بدون آرایش و حتی بدون شونه کردن موهام رفتم سر قرار 

نیم ساعت زودتر از ساعت مقرر رسیدم و تکست دادم  گفتم من رسیدم

ایشون وقتی امد گفت تو حالت خوب نیست ؛ تو وقتی خوبی بعد از کلی تاخیر با یه استایل خفن میای میگی :( عهههه بازم دیر رسیدم؟ببخشیییید)

خندیدیم و من خنده خنده بهش گفتم میخوام چکار کنم

خیلی باهام حرف زد و حرف‌هاش روم خیلی تاثیر گذاشت و رفتم خونه خوابیدم و روز بعد بدون نوبت گرفتن رفتم روانشناس

شاید در اون روزها هیچکس به غیر از اون فرد نه اون موقع و نه بعدش نفهمید من چقدر حالم بده و چه قصدی داشتم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

؟؟

من الان حال اون روزای شما رو دارم

بارها تصمیم گرفتم خودمو راحت کنم ولی نگا ب بچه م میکنم میشینم گریه میکنم و ب وقت دیگه ایی موکول میکنمش

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن
من الان حال اون روزای شما رو دارم بارها تصمیم گرفتم خودمو راحت کنم ولی نگا ب بچه م میکنم میشینم گری ...

عزیزم شرایط جامعه خیلی بد شده.  متاسفانه آرامش از خیلی از زندگی‌ها رفته.  فکر نکن فقط شمایی که مشکل داری.  

الان یکی از آشناها تماس گرفته بود سال ششم داروسازی میخونه بهترین خونه زندگی.   ولی خوب چندین ساله روانپزشک میره  دارو میخوره     یکی مشکل مالی داره یکی بیماری و …

عزیزم شرایط جامعه خیلی بد شده.  متاسفانه آرامش از خیلی از زندگی‌ها رفته.  فکر نکن فقط شمای ...

بله ایشون همون شرایطش رو داره خداروشکر که روانشناس و روانپزشک میره 

خدایا کمکم کن اوضاع زندگیم‌ خوب بشه خدایا بخاطر پسرم کمکم کن

حال اون روزهای شما رو من مادر .اموزگار ۳۶ساله دارم 

اما بعد پشیمون میشم چون دخترم فلج مغزیه و الان هم چشماش ضعیف ....

باخودم میگم صنم بعد من چی نیشه 

آیا مراقبش هستند که بزرگ شد کسی بهش تجاوز نکنه و...،.

خدا سخت امتحانم کرد خیلی سخت 

لعنت به نبود عدالت

حال اون روزهای شما رو من مادر .اموزگار ۳۶ساله دارم  اما بعد پشیمون میشم چون دخترم فلج مغزیه و ...

خدا بهت صبر بده عزیزم❤️

دقیقاً چیزی که دلیل ادامه دادن آدم هست بچه‌ها هستن

وگرنه والدین ما به غیر از ما فرزندان دیگری هم دارن

همسرمون هم میتونه بعد از ما دوباره عاشق بشه

همکارها و دوست‌ها هم شاید تا چند روز بعد از مرگمون یادی از ما بکنن

ولی بچه‌های ما بعد از ما دیگه هیچ وقت حس مادر داشتن رو نمیچشن

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]