2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد 🥲

353 بازدید | 15 پست

ولی مجردم ـ😂 

چون تهتغاری ام و تا حالا هم نوزاد دست نگرفتم شنیدم پوستش لطیفه تا حالا دست نزدم 

گاهی از  فکر کردن بهش اشک تو چشمام جمع میشه نمیدونم بزرگ شدن بچه جچوریه ـ🥲  دلم میخواد باهاش بازی کنم دستشو بگیرم بغلش کنم   

ولی اطلاعات دارم در مورد زایمان و بچه داری 😂 

وای واااااییی دلم بچه میخواد برام فرق نداره پسر باشه دختر باشه فقط نوزاد باشه بچه باشه  گاهش به دیگران حسودیم میشه بچه کوچیک دارن معمولا  شادن با کارای بچه میخندن اخه دل من چی 🥲 نمیشه فرزند خوندگی گرفت؟  😂 💔🥲

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالله بعد ازدواج تو ام مادر میشی و بچه دار میشی 

فقط حواست باشه مثل من گول نخوری... شوهرم اولش نگفت بچه نمی‌خواد الان کلا میگه نمی‌خواد :) به قولی این حسرت به دلم قرارع بمونه

ایشالله بعد ازدواج تو ام مادر میشی و بچه دار میشی  فقط حواست باشه مثل من گول نخوری... شوهرم ...

مرسی اما من از ازدواج خوشم نمیاد یعنی علاقه ای ندارم باید ازدواج کنم بچه دار شم طلاقش بدم 😂

بعدش چرا دوست نداره بچه؟  شاید مشکلی....؟  

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

زن عموم یه بچه اورد  یعنی دلم داشت اب میشد ماشاالله ماشاالله پنج تا دیگه داره  یکی دیگه اورد بهشون حسودی میکنم بچه کوچیک دارن یا دختر عموم برادر کوچیک داره 🥲   

بچه رو میبینم گوگولیی قلبونش میلم 😫🥲🥲

آخیییییی عزیزززممممم. لپااااشوووو  گوگولی دلم میخواد لپاشو بگیرم بکشم 🥲😭😭😭 همچین بچه ای داری اون وقت اینطوری میگی 

بیا عزیزم من یک پسر یک ساله دارم ۷ ماه دیگه یدونه دیگه هم اضافه میشه بیا باهم بزرگشون کنیم

باشه کجایید تا بیام🥲

مرسی اما من از ازدواج خوشم نمیاد یعنی علاقه ای ندارم باید ازدواج کنم بچه دار شم طلاقش بدم 😂 ...

نه ... مشکلی نداریم ... ولی خوب میگه آینده بچه باید تامین باشه که فردا نشبنه ارزوی مرگ کنه نگه چقدر زندگیم بده سخته ... 

بیشتر ریشه تو گذشته اش داره ... گذشته همسرم واقعا سخت بوده .. از ۱۲ سالگی کارای سنگین مجبور شده بکنه ... 

آرزوی خیلی چیزا رو داشته که پدر و مادرش نتونستن تامین کنن با سختی بزرگ شد ولی خوب ... اوضاعمون الان خیلی خوبه .. 

نه ... مشکلی نداریم ... ولی خوب میگه آینده بچه باید تامین باشه که فردا نشبنه ارزوی مرگ کنه نگه چقدر ...

😢تا جایی حق داره....  ولی زندگی ام این فراز و نشیبارو داره همه تجربش میکنن حالا شاید بچه خوشبخت شد خب.. 

از دیوار راست میره بالا گول قیافشو نخور همه صورتم جای دندوناشه😂

همینش. خوبه دلت به این کاراش تنگ میشه 😂🥲