2777
2789
عنوان

کی بیشعوره؟

362 بازدید | 30 پست

پدرشوهرم واحد پایین دو سه هفته س صافمون کرده با کار بناییش،چند وقت پیش خونه نبودم مته زده بودن به دیوار برگشتم با اینکه درا و پنجره ها بسته بوده دیدم تمااام خونه رو خاک برداشته، الان خونم باز صدای ناجور مته رو مخی میاد، بعد هود خونشونم روشن کرده بود، دودکش هود زیر پنجره های ماس، الان یهو دیدم هوای خونه کدر شده، زنگ زدم گفتم هود رو خاموش کن، یکم من و من کرد بعد گف باشه و خاموش کرد، خونشونم خیلی خفه س و انگار خاک ناجوری گرفته که روشن میکنه، ولی خب بمن ربطی نداره، من بچه کوچیکم دارم تو خونه، ما که نباید خاکشو بخوریم، من حتی شوهرم میخواس باکس تی وی بزنه نزاشتم، گفتم کارگر بیاد خونه رو کثیف کنه خودت باید تمیز کنی من دس نمیزنم، واقعا هم نمیتونم،

بنظر شما کار من بده یا اون؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت تعمیرات دارن باید چه خاکی بریزن تو سرشون مبادا شما ناراحت نشی؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
شما زیادی بی ادبی ببخشید

واقعا؟ آخه زندگیمون رو میبره زیر کثافت هربار، تمام خونه ی من شده بود خاک، منم تازگیا دکتر گفته نباید کار سنگین انجام بدم، تازه بچمم ریه ش حساسه،آسم داره،خب چ گناهی کردم هر سری بخوام تمام خونه رو تمیز کنم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
تقصیر شما س تعمییرات دارن تحمل کن

هر سری همین بساطه، بار اول دومش نیس

تقصیر پدرشوهرت نیست شما مقصری

یعنی تمام خاک رو ما بخوریم درسته؟

بنظرت تعمیرات دارن باید چه خاکی بریزن تو سرشون مبادا شما ناراحت نشی؟

چمیدونم، بمن ربطی نداره، سلامتی بچم برام مهمتره