2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس بخون کار کن  از لحاظ اجتماعی خودت رو بالا ببر 

از لحاظ مالی هم مستقل شو بعد ببین میخوای ازدواج کنی یا نه 

این که هر کس رو می بینی عاشق میشی به خاطر  تغیرات هورمون هات هست جدیش نگیر

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
تو بگو چیکار کنم عاشق همه نشم😢😂😂😂

لامصب دله دلستر ک نیست اون عشق نبست دوس داشتنه یا ب کراش زدن ساده فداتشم عشق بخدا این مدلی نیست بخدا من ی بار عاشق شدم اونم ب شوهر تبدیل کردم ولی نمیدونی ازدواج با کسی ک عاشقشی چ کیفی میده یعنیا صدای زنگ ک میاد انگار سوار ترن هوایی شدم همچین تو دلم میریزه ها شب میخوابه هعی بیدار میشم ببینم نفس میکشه انقد دوسش دارم همش فکر میکنم میخوام از دستش بدم میره دسشویی میرم هعی در میزنم بیا بیرون دلم تنگ سده 🤣🥲

اسیر شده از دستم بخدا 

ای دمت گرم قربونت برم😂🌹 یعنی واقعا جدی نگیرم

نه جدی نگیر 

ازدواج به موقعش خوبه

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اگه میخوای ازدواج خوبی داشته باشی اول باید به خودشناسی برسی

لامصب دله دلستر ک نیست اون عشق نبست دوس داشتنه یا ب کراش زدن ساده فداتشم عشق بخدا این مدلی نیست بخدا ...

چند سالتونه؟ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
لامصب دله دلستر ک نیست اون عشق نبست دوس داشتنه یا ب کراش زدن ساده فداتشم عشق بخدا این مدلی نیست بخدا ...

عزیزدلممم خوشبخت باشین الهی ب حق فاطمه زهرا😍🥲

من وسواس دارم خدایی فک نکنم ازدواج کنم کلا 

بچسب ب شوهرت رو بهش نده تکون بخوره😂😑البته دور از زندگیه شما دنیای خیلی کثافتی شده همش خیانت خسانت خیانت🥲

من خودم ۲۰ همسرم ۳۰ 

پایدار باشید

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
عزیزدلممم خوشبخت باشین الهی ب حق فاطمه زهرا😍🥲 من وسواس دارم خدایی فک نکنم ازدواج کنم کلا  ب ...

سلامت باشی قشنگم قسمت خودت هر چند روز بهش میگم مبادا ب فکرت برسه خداشاهده ی لیتر بنزین میگیرم هر دوتاتونو آتیش میزنم اصلا از این کارا نکن با من🤣

ن خیلی مرد خوبیه سختی کشیدس منم واقعا هیچی ن کم دارم ن کم میزارم خودش همیشه میگه زندگی الانم آرزوم بود 🥲❤️