2777
2789
عنوان

بیمارستان روانی

242 بازدید | 14 پست

دوستان میشه با میل شخصی بستری شد؟ تا حالا دیدین اینطوری باشه؟ یا کسی از محیط بیمارستان تجربه ای داره می‌تونه توی بهتر شدن اوضاع روحی کمکی کنه؟ 

ممنون میشم بگید 

عزیزم پزشک باید خودت تشخیص بده.انرژی بد میدی به خودت تلقین میکنی.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😂🤣🤣

میپذیرنت

همین تایپیک رونشونشون بده سریع بستری میشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اره میشه پیش دکتر روانپزشک بری اگر تشخیص بده نیازه نامه بستری میزنه برای چ مشکلی؟

رفتم ولی هیچ کمکی نکرد هیچ تشخیص هاشم همه بی ربط بود 😂 با همه مشکل دارم اصلا نمیتونم با کسی کنار بیام باعث میشه اعصابم همش بهم بریزه و تنش تو زندگیم زیاد داشته باشم :) 

پزشک هیچی نمی‌فهمه از حال و شرایط من 🤕💔

عزیز فک کردی محیط اونجا چجوریه کلی بیمار با حالت های مختلف.ممکنه روحیت بدتر بشه.تنبل نباش اینکه تکیه به دارو کنی باید روی خودت گار کنی ورزش کنی کم کم بهتر میشی.روح بیماره نیاز به انرژی داره منبع تنها راهش نزدیکی با خداس فقط باید بهش وصل بشی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

بیمارستان روانی مخصوص افراد با اختلالات خاص هست.ک نیاز به دارو وریدی و بستری و این تیپ اقدامات دارند

برای افرادی مثل شما روان درمانی یک دور داروی خفیف کفایت میکنه.

خیلی  دلت میخواد بستری بشی

برو درمانگاه محل یک ارامبحش بگو برات بزنن

ضمن اینکه برای چی الکی برای حودت سابقه بیمارستان روانی بسازی؟

💕

عزیز فک کردی محیط اونجا چجوریه کلی بیمار با حالت های مختلف.ممکنه روحیت بدتر بشه.تنبل نباش اینکه تکیه ...

همه این چیزایی که میگید رو امتحان کردم ... و فقط نتیجه گرفتم من خودمو فقط اذیت کردم و هرچقدر دیگه هم مصب خودمو دربیارم به خودم فشار بیارم تا وقتی اطرافیان هستن وضعیت من همین اشو همین کاسه اس

بیمارستان روانی مخصوص افراد با اختلالات خاص هست.ک نیاز به دارو وریدی و بستری و این تیپ اقدامات دارند ...

چون ی سری مشکلات خیلی بزرگ که امثال من باهاش یه مدت کوتاه بستری شدن واقعا دارم ی سری چیزا قابل گفتن نیست ولی شاید یوقتی تاپیک بزنم درمورد همه چی بنویسم ... یه مدت قرار بود این اتفاق بیفته ولی خب خانواده اجازه ندادن 

همه این چیزایی که میگید رو امتحان کردم ... و فقط نتیجه گرفتم من خودمو فقط اذیت کردم و هرچقدر دیگه هم ...

انسان خودآزاریم ی وقتایی خودمون داغون میکنیم.برای اینکه مسائل حل نشده تو وجودمون داریم.از آزار خودمون مثله مواد دارو استفاده میکنیم.عزیزم شما هر جایی بری آسمون آبیه همه جا آدم هایی هستند که ممکنه باعث آزارت بشن شما که نمیتونی آدم ها رو تغییر بدی بنابراین باید خودت تغییر بدی.فکر نکن فرار کردن راه حل نه.شما باید راه حل مسائلت باشی.زیاد به خودت شل نکن به خودت گاهی سخت بگیر که تغییر کنی

رفتم ولی هیچ کمکی نکرد هیچ تشخیص هاشم همه بی ربط بود 😂 با همه مشکل دارم اصلا نمیتونم با کسی کنار بی ...

اگر خواستی من شماره یه روانشناس دارم کارش خوبه بهت بدمش باهاش صحبت کن شاید تونست کمکی بکنه