2777
2789
عنوان

سرطان🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
انشالا خدا کمک کنه و جواب منفی باشه پدر منم مشکل کبد داره فیبروز f2 ,کاملا میفهممت لعنتی این بیماری ...

خدا سلامتی بده انشاءالله 

پدر شما هم توده های زیاد داخل کبد شون داشتند؟

والا اول هلیکوباکتر داشت بعد درمان شد ولی همچنان درد داشت به خاطر همین سی تی دادیم دیدیم داخل کبدش خ ...

پهلو درد داش . مادر منم چند ساله پهلو درد داره سمت راست . گف سنگین‌میشع سفت میشه . اوایل خیلی سونو داد ازمایش گف چیزی نیس کبدت چربه . هنوزم درد داره راستش میترسیم بریم دکتر خیلی می ترسم از جوابش

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پهلو درد داش . مادر منم چند ساله پهلو درد داره سمت راست . گف سنگین‌میشع سفت میشه . اوایل خیلی سونو د ...

توکل به خدا انشاءالله چیزی نیست ولی حتما پیگیری کنید

خدا سلامتی بده انشاءالله  پدر شما هم توده های زیاد داخل کبد شون داشتند؟

نه عزیزم توده نیست منتها اگر ادامه پیدا کنه پیوندی میشه ،مادرم روده بزرگ توده داشتن ،تا جواب اسکن نیومد ارامشتو حفظ کن انشالا هیچی نیست

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
پهلو درد داش . مادر منم چند ساله پهلو درد داره سمت راست . گف سنگین‌میشع سفت میشه . اوایل خیلی سونو د ...

وای چرا پیگیری نمی‌کنید ،شاید مشکل سطحی باشه و با پیگیری خوب بشه

دعا کنید برامون دعا کنید🥲

توکل به خدا ،اصلا خودتو نباز کاملا میفهم چی میگی تا جواب اسکن مادرم بیاد منم مردم و زنده شدم و بدترین روزای زندگیم بود،پدر شما چه علائمی داشت ؟؟

والا اول هلیکوباکتر داشت بعد درمان شد ولی همچنان درد داشت به خاطر همین سی تی دادیم دیدیم داخل کبدش خ ...

هلیکو باکتر ک برا معده اس چ ربطی ب کبد داره علایمش چی بود

منم هلیکو باکتر دارم انتی بیوتیک میخورم

هلیکو باکتر ک برا معده اس چ ربطی ب کبد داره علایمش چی بود منم هلیکو باکتر دارم انتی بیوتیک میخورم

بله درسته متاسفانه بعد از مصرف آنتی بیوتیک ها دردش شروع شد ک رفتیم سی تی دادیم