2777
2789

لطفا هر چند تا براتون مقدور هست صلوات بفرستید واسه شفای مادرم که یه ساله سکته کرده هنوز کاملا خوب نشده سمت چپ بدنش درست کار نمیکنه دعا کنید تو این شبهای عزیز مادرم شفا بگیره

التماس دعای عاجزانه

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صلوات فرستادم،

برای فرزاد منم دعا کنین ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بله ۴۰ جلسه ۶۲ سالشونه

بهتر نشدن؟ برق هم دادنشون؟ مطب شخصی بود؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

عزیزم چرا براش ی دعا نمیگیرید همراهش باشه 

، زن عموی من سکته مغزی کرده بود ،مدتی همینجور بود ،زیر نظر دکتر بود ی دعای بیمار هم پیش سید منطقمون گرفتن براش الهی شکر از جا بلند شده ،رو پای خودشه ،ولی خب هنوزم عارضه داره اما بهترررره

عزیزم چرا براش ی دعا نمیگیرید همراهش باشه  ، زن عموی من سکته مغزی کرده بود ،مدتی همینجور بود ، ...

الان با عصا راه میره اما بیرون نمیتونه بره کارهاش رو هم کامل نمیتونه انجام بده

نسبت به اولش بهتر شدن آره مطب بود

دستشون چی؟

بابای من ۴۶ سالش بود سکته کرد، الان با عصا راه میره و دست راستش کلا فلجه. خوب نشد. ۹ فروردین میشه ۱۱ سال که سکته کرده. برق دادیم فیزیو هم بردیم ولی اثری نداشت ب اون صورت بابام خیلی تنبل بود شما خودتون توی خونه مادرتون رو ورزش بدید حتما بهتر میشه اگر فعالیت نکنن ماهیچه هاش خشک میشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دستشون چی؟ بابای من ۴۶ سالش بود سکته کرد، الان با عصا راه میره و دست راستش کلا فلجه. خوب نشد. ۹ فرو ...

خدا بابا تون رو شفا بده

آره خیلی تلاش میکنیم خودش هم تلاش میکنه اما طرف چپ سسته