2821
2789
عنوان

سرطان سینه

184 بازدید | 12 پست

اگر یکی سینش رو تخلیه کنه  و ۶ سال  هم قرص بخوره اما ۶ سال بعد عمل ؛؛ جای عملش درد بگیره  با بلند شدن و خندیدن و حرکت و راه رفتن و....کسی میدونه چرا ؟ حدودا ۱۰ روز درد ادامه داره ؛ کسی همچین تحربه ای داشته ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریض هایی ک اینطوری هستن باید چکاپ بشن.

بهتره بره دکتر

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

[QUOTE=329342191]چرا اون ادم نباید بره دکتر؟[/QUOTEنمیدونست علت درد چیه الان ک چند روز شد میخواد بره  دکتر ؛؛ میگم امضای شما رو خوندم  ی حمد براتون میخونم شما هم برا مریضم بخونید ،، اگر دوست داشتید بگید مریضی خواهرتون چیه ؟؟؟ دکترا فقط وسیله هست ؛ متوسل شو به امام حسین امشب شب جمعست مادرشون میرن کربلا ؛ قسمشون بدید به مادرشون ؛ خواهرتون انشالله سالم میمونه 

[QUOTE=329342191]چرا اون ادم نباید بره دکتر؟[/QUOTEنمیدونست علت درد چیه الان ک چند روز شد میخواد بره ...

خواهر من ب فاصله ۷۰ روز بعد از عملش  جای

بخیه‌اش درد گرفت  ب دکتر ریه گفت میترسم برگرده. یه ماه قبل این اتفاق بردیمش جراح سال قبلش گفتم ی شی.تی از شکم بنویس مشکوکه گفت تهران گفتن جای جردحیه برو ریه دوم رو عمل کن بعد سی‌تی میگیرم. توی این چند روز اتفاقی نمی‌افته. ده روز بعد اینکه از دکتر ریه برگشتیم ریه و شکم پر توده شد. دیگه هچی جواب نمیده.

از من بهت نصحیت شده ازاد برو سی تی بگسر ولی چکاپش کن دکترها بعضی‌ها کاهلی میکنن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
خواهر من ب فاصله ۷۰ روز بعد از عملش  جای  بخیه‌اش درد گرفت  ب دکتر ریه گفت میترسم بر ...

برا شفای خواهرت حتما نماز شب بخون ۱۱ رکعت سختته ۳ رکعت بخون ؛؛ رو قنوت نماز وتر فقط برگشتن خواهرت رو از خدا بخواه ؛؛ ببین اون لحظه رو برو در خونه خدا،گریه کن هر کاری میتونی بکن خواهرتو پس بگیر ؛؛؛ دکترا جواب کردند خدا و اماما که جواب نکردند ؛؛ سرچ بزن تو نت کلیپ ماشالله نجار که آقای پناهیان تعریف میکنند رو حتما ببین .

نذر کربلا کن که خواهرت خوب بشه بره ؛ از ته قلب بخواه؛ باور داشته باش به شفاش ؛ منم امشب تو دعاهام برای خواهرت حتما دعا میکنم ؛ انشاالله که بر میگرده .

برا شفای خواهرت حتما نماز شب بخون ۱۱ رکعت سختته ۳ رکعت بخون ؛؛ رو قنوت نماز وتر فقط برگشتن خواهرت رو ...

ممنون اینقدر گریه کردم، سر موضوعی ک دوسال زحر کشیدم دیگه نماز نخوندم. شهریور خواهرم معجزه شد عملش کردن خوب شد گفتم خدایا شکرت، دوباره نمازم رو میخونم. قبل عملش میگفتن زیر عمل بهوش نمیاد خواب دیدم دازیم میریم مشهد، گفتم حتما امام رضا واسطه شده واسه شفاش، ولی یهو همه چی رو بهم ریخت😔

نمیتونم از جام بلند شم، داغون داغونم، ی دفعه‌ای اینطور شد شوک بدی بود یه ماه تهران کارم گریه بود تا دکتر قبول کرد عملش کنه، حکمت خدا رو نمیدونمم ولی ازش دلگیرم. اگر بخواد بلایی سرش بیاره دیگه خدا رو هم قبول ندارم.😔

ممنون اینقدر گریه کردم، سر موضوعی ک دوسال زحر کشیدم دیگه نماز نخوندم. شهریور خواهرم معجزه شد عملش کر ...

این بیماری با روحیه و شادی و خندیدن و .... کلا با انرژی مثبت  از بین میره ؛؛همسایه ما رودش درگیر بود عمل کردن یه تیکش رو گرفتند ،،  بردن خانمه رو غسل میت بدن همون لحظه دیدن زندست  نزدیک ۵۰ سال بعدش زنده موند ؛ یعنی سالم سالم ؛ بعضی وقتها واقعا معجزه میشه ؛؛ یا داخل همین نی نی سایت دیدم ؛  ی خانمه میگفت پدرش رو دکترا جواب کردند میلاد حضرت علی ع حاجت گرفت پدرش برگشت الان خدا رو شکر سالمه .

روحیه + دعا ؛؛ این اماما نیستن ک جواب نمیدن این ماییم ک نمیتونیم حاجت بگیریم چون باید  باور داشته باشیم ک جواب میدند ، اعتماد داشته باشیم بهشون وبسپاریم بهشون و خیالمون راحت باشه انگار جوابمون رو گرفتیم ..

قسمت و قضای حتمی هم با دعا برمیگرده ؛ دعا کن نه با خشم با التماس دعا کن ؛؛ همین الان خودتو اماده نکن اگر جواب نگرفتی نماز نمیخونی ؛؛ چون جواب میگیری ؛ وقتی جواب میگیری چرا ذهنت  اون سمت رفت .

خدا دشمن ما نیست ؛خیر بندهاشو میخواد ؛ انشالله که همیشه خودتون و خانوادتون سالم باشید و خوشبخت .

این بیماری با روحیه و شادی و خندیدن و .... کلا با انرژی مثبت  از بین میره ؛؛همسایه ما رودش درگی ...

نمیدونم اوضاعش ک داره روز ب روز بدتز گیشه عملا نصف ریه داره با یه شکم پر از توده. شاید معجزه کنه. من با خشم ازش چیزی نخواستم همه‌اش التماسش کردم. نماز نخوندنم سر این بود قراز بود ی عمل کنم بیست و یک سالگی ک کلا عقب افتاد. امسال میگفتم عمل میکنم تمونه ک خواهرم مریض شد تا همین ابان ک این بلا سرش اومد شاکر خدا بودم. فقط نماز نمیخوندم خواستم دوباره شروع کنم کلا زد داغونم کرد. امیدوارم معجزه شه و خواهرم خوب شه🙏

نمیدونم اوضاعش ک داره روز ب روز بدتز گیشه عملا نصف ریه داره با یه شکم پر از توده. شاید معجزه کنه. من ...

انشالله هر چقدر سختی و استرس بود این مدت ؛؛؛بعدش فققققط معجزه باشه و و خوشبختی و خنده از ته دل  ویک دنیا ارامش براتون ؛؛ انشالله همیشه تن سالم داشته باشید و دل خوش 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز