2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر وضع مالی خیلی خوبی داری و دوران دانشجویی به سختی نمیفتی و میتونی به تفریحاتتم برسی حتما پزشکی

ولی اگر مثل منی معلم 😂☝🏻

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

شیفت طاقت فرسا کار فرسایشی ک در عرض ۱ سال چند سال پیرت بکنه 

دوران دانشجویی طولانی مثلا ۷ سال بخونی تازه عمومی بشی؟ البته انتخاب با خودتون ولی خب :)

بچه پولدار باید باشی چون حقوق دریافتی (البته قبل از سال سوم حقوقی نداره )خیلی پایینه

ای بابا اسم رشته رو یادم رفت بنویسم بنظرتون چی یود؟

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
اگر وضع مالی خیلی خوبی داری و دوران دانشجویی به سختی نمیفتی و میتونی به تفریحاتتم برسی حتما پزشکی و ...

والا بچه پولدار نیستم

شنیدم میگن دانشجوی پزشکی حتی ترمای اخر ۲و نیم میگیره

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
چون معلمی کلی کار روی سرت هست با درآمد کم، ولی پزشک هم درآمدی بیشتره هم بیشتر مورد پسند و احترام جام ...

من از نظر زندگی در اینده با همسر و بچه ها زندگیش سخته نمیتونه بهشون برسه

کاربری دست ۳ تا خواهره❤
من از نظر زندگی در اینده با همسر و بچه ها زندگیش سخته نمیتونه بهشون برسه

درآمد و مقبولیت اجتماعی پزشکی بیشتره

شما اگر پزشک بشی میتونی با درآمدت یک ماه خانوادت رو ببری اروپا، من معلم حتی تابستونم که تعطیلم نهایت می تونم برم سفر خونه های معلم تو شهرهای مختلف که اکثرا تمیز و مناسب هم نیستند. 

اگر موقعیت داری برای پزشکی بخونی، مطمئنا پزشکی بهتره

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز