2777
2789
عنوان

کیا امروز می‌خوان برن خرید عید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 24 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوووو یه مانتو سه تومن چخبره حتما شهر بزرگ و گرون هستی 

بستگی به جنس برند داره مانتو ده میلیونیم هست مانتو سی میلیونیم هست مانتو مجلسی معمولی ۳ پونصد چهارتومنه 

ولی اسپرت خیلی کمتر خیلی تو این شرایط اقتصادی عده خاصی مانتو قیمت بالا میگیرن 

من تهرانم مانتو اسپرت ۶۰۰ ۵۰۰ حالا یکم بیشتر شاید ولی هست قیمت پایین

به سلامتی ارویشگاه چه زود بهت وقت داد برای یه کاشت ۳هفته ست منتظرم  

زود نبود من یکشنبه وقت گرفتم اخه این هفته خونه ی فامیلای شوهرم دعوتیم گفتم نوبتمو جلو بندازه

چراحالا انقد دیر بت وقت دادع برو یه جا دیگ

زود نبود من یکشنبه وقت گرفتم اخه این هفته خونه ی فامیلای شوهرم دعوتیم گفتم نوبتمو جلو بندازه چراحال ...

اخه خیلی وقته پیشش میرم کارش خوبه  نمیدونم هرسال دم عید زود وقت میداد امسال اینطوری کرد

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

رایتش من سنم ب مانتو تجملاتی نیمخوره اسپرت اوکیع برام فک کنم ت بازه ۹۰۰تا۱تومن باشه البته دوتا لازم ...

عزیز دلم من سی و یک سالمه و همین استایلی که میگی مد نظرمه... هم خیلی مهمه که از کجا خرید کنی

یمدتی خیلی تنهایی تهران گردی کردم...الان قشنگ می‌دونم شبای هفت تیر و ولیعصر..چهار راه کوکا...غروبای بازار و....دستفروشان بیرون همون لباسهای مغازه رو میارن با قیمت کمتر و خیلی چیزای مناسب توشون پیدا می‌کنی

یه زمانی دستم تنگ بود با اون وجود بازم میرفتم از مغازه خرید میکردم

الان خدارو شکر اوضام اوکیه...با این حال فهمیدم مغازه های معتبر (اکثر قریب به اتفاقشون)چند برابر سود میکشن رو لباس و پامو نمی‌ذارم توشون..مگه بوقت حراجی

مثلاً دو تا پالتو هفته پیش از هفت تیر خریدم

۷۰۰

و ۴۵۰

زیر دوتومن کسی باورش نمیشه خریده باشم

گذاشتم واسه سال بعد

عادت های اتمی و اثر مرکب