چرا انقد خابم میاد چرا انقد بی حالم ظرفام از دیشب مونده هنوز نشستم و حال ندارم انگار ی وزنه ۲۰۰کیلویی انداختن روم با اینکه ساعت ۱۱بیدارشدم باز خابم میاد
ازمایش دادم مشکلی نبود دکتر بهم ویتامین دی و اهن و اینا داد ک میخورم
صبحا سعی کن زود بیدار شی برو یه نون بربری بگیر صبحونه بخور هم اینجور حال و هوات عوض میشه هم اینکه بی حوصله نمیشی و راحت تر ب کارات میرسی واسه داشتنه یه روز خوب باید از صبح شروع کنی
صبحونه اصلن نمیتونم بخورم تازه ناهارم نمیخوردم الان ب هوای این قرصا میخورم
چرا صبحونه نمیخوری اتفاقا مهمترین وعده صبحانس منم گاهی اینجور بی حوصله میشم واسه کار خونه اما توجه که میکنم روزیکه صبحا،،، زود بیدار میشم میرم نون میگیرم یه ذره پیاده روی میکنم حال و هوام عوض میشه اونروزیکه این کارارو کردم حالم خیلی خوب شده ،ذهنم باز میشه به کارام راحت میرسم اما باید به بدنت مواد غذایی برسونی ک ازش توقع داشته باشی انرژی ای داشته باشه واسه سوخت تو صبحونه نمیخوری ناهار نمیخوری همینا بی حوصلت میکنه بنظرم سبک و طرز زندگیتو عوض کن اینجور حالت بهتر میشه
هورمونایه بدن هم خیلی تاثیر دارن مخصوصا نزدیک عادت یا زمان عادت ادم دچار بی حسی بی حوصلگی میشه تو این دوران اگه اینجوری ای این عادیه اما اگه روزایه دیگه ام اینجوری بنظرم با تغییر سبک زندگیت همه چی درست میشه از بیدار شدنت ،وعده هایه غذاییت ،از بیرون در اومدن ،با بقیه ارتباط گرفتن سعی کن با بقیه حرف بزنی