2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه از کالا برگ خیلی وقته استفاده میکنیم تا به حال این طوری نشده بود 

خب کالابرگ همینه دیگه هرچقدخریدکنی ماه های بعدش ازیارانه یه جاکم میشه

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
اره فجرانه برامون ۸۰۰ ریختن هر ماه برای کالا برگ هم دومیلیون میریختن ولی برای بهمن رو نریختن

اگه منظورتون کالابرگه  مثله اینکه فعلا شارژنشدن ولی اگه منظورتون یارانه نقدیه باید تا حالا میریختن واستون

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
خب کالابرگ همینه دیگه هرچقدخریدکنی ماه های بعدش ازیارانه یه جاکم میشه

نه آخه برای هر ماه رو میریزن مثلا ما هر ماه یارانه برای چهار نفر ۱۵۰۰ می گرفتیم بعد که کالا برگ گرفتیم شد ۲میلیون چون به ازای هر نفر به خاطر خرید کالا برگ ۱۲۰ هزار تومن اضافه کردن .حالا نمیدونم چرا این این طوری شد 

خواهرم بعد از عروسیش یارانه ش جدا نکرد  الان دو ماهه جدا کرده شوهرش سرپرست شده دو ماه براشون هی ...

خب دوماه رو نمیدن ازماه سوم براشون میریزن.ازماهم تاجداکردیم دوماه ندادن

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
کالا برگ دی ماه رو استفاده کردیم 

خب الان یارانه بهمن رو ریختن که به خاطرکالابرگ که استفاده کردی ازیارانه این ماه برداشتن.

اره کالا برگه منظورم 

واسه ماهم شارژ نشده بعضیا میگن دیگه این کالابرگ فعلاشارژ نمیشهسه ماه  فقط ۱۸ هرماه ماه فجرانه میدن دیگه نمی‌دونم راسته یا نه  باز شما بپرسین شاید ریختن منم فقط شنیدم 

میتواند تو را سخت زمینگیر کند    دردیک بغض اگر بین گلو گیرکند
واقعا تروخدا راست میگی یعنی نرن اعتراض کنن 

نه توگوگل هم که بزنی یاتوسرچ نی نی سایت بزن جداکردن یارانه خیلی ازکاربرا نوشتن که بعدازجداکردن تادوماه یارانه ندادن بعدش دادن

خب دوماه رو نمیدن ازماه سوم براشون میریزن.ازماهم تاجداکردیم دوماه ندادن

ببخشید اینقد سوال میپرسم یارانه اون دو ماه هم می ریزن یا اون میسوزه فقط ماه سوم میریزن؟

دوست عزیز میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺🥺