2777
2789
عنوان

حلاله یا حروم

136 بازدید | 13 پست

یک کلینیک پوست تو سجاد هست معروفه

بعد میگن مشاوره پوستش رایگانه بعد منکه رفتم برام روتین پوستی نوشت بعد که رفتم بیرون منشی گفت چون خانم دکتر برات نسخه نوشته باید پول مشاوره بدی

راست میگه چون نسخه نوشته باید پول بدی مشاوره در این حد بگه که پوستت چی هست احتمالا فلان چیزو زیاد زدی اینطور شده نیاز داری یه دارویی استفاده کنی چربی کم بشه و اینجوری

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا تاپیک قبلیتو قفل کردی، دختره پشت کنکوری بهم میگه سنت کمه ، به من توهین کرد نشد جوابشو بدم😐

خخخ قربون دغدغت برم دختر😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😆

کاش همچین چیزایی تو‌سر من بود خخخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

😆

عزیزم چند سالته

۳۳ سالمه گلم

عالیه بدرد مشورت میخوری خخخ

عالیه بدرد مشورت میخوری خخخ

آخه ببین تاپیک قبلش در مورد تتلو بود، من گفتم طرفدارش نیستم ،اما دختری که خودش پاشد رفت خونش مگه گناهکار نیست؟ چرا رفت؟ مگه واضح نبود که تتلو نرمال نیست؟ خواستن نرن، رو همین یه دختر ۱۷،۱۸ ساله به من میگه انسانیت نداری!😒

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

آخه ببین تاپیک قبلش در مورد تتلو بود، من گفتم طرفدارش نیستم ،اما دختری که خودش پاشد رفت خونش مگه گنا ...

منم‌تتلو رو قبول ندارم

من کسایی که رفتن خونش رو هم قبول ندارم، قرار نیس الان ننه من غریبم بازی در بیارن

اوم دقیقا