2777
2789

این ماه ۵ روز پریودم عقب افتاده خونریزی با لکه قهوه ای شروع شد بعدشم که خونریزی داشتم روز سوم پریود رفتم سونوی واژینال ویزیت انلاین با سه تا دکتر زنان داشتم یکی گفت هیچ دارویی نخور تا روز ۱۴ پریودی برو سونو جواب بیار برام این کامل نیست اون یکی گفت برو بتا بده ۵۰ درصد سقط بوده یکی دیگه گفت مشکلی نداری برو اقدام کن باز

به نظرم اکی هستش  احتمالا اگه تصمیم به بارداری داشته باشی بلافاصله بعد پایان پریود اقدام کنی ا ...

مممنونم عزیزم ضخامت رحم thin باشه یعنی نازک؟خوب نیست؟یکی از دکتر ها بهم گفت فولیکول خوب نداری سایزش باید ۲۱ باشه نه ۱۴ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ماه ۵ روز پریودم عقب افتاده خونریزی با لکه قهوه ای شروع شد بعدشم که خونریزی داشتم روز سوم پریود ...

ببخشید می خواستم پستم رو ویرایش کنم اشتباها پاک کردم 

به نظر نمیاد مشکلی داشته باشی 

گمون هم نکنم اونی که میگی سقط بوده باشه 

چون منم پریودهام چند روز اولش لکه بینی قهوه ای دارم 

با فولیکول هایی که داری و اندازه شون به نظرم اگه قصد بارداری داری بلافاصله بعد تمام شدن دوره ات اقدام کن 

مممنونم عزیزم ضخامت رحم thin باشه یعنی نازک؟خوب نیست؟یکی از دکتر ها بهم گفت فولیکول خوب نداری سایزش ...

تو دوره پریود باید صخامت آندومتر نازک بشه چون دیواره ریزش میکنه و دوباره شروع میکنه به ساخت دیواره 

اندازه فولیکول گمونم بهتره برای بارداری بین ۱۸ تا ۲۲ و اینا باشه 

با توجه به اینکه فولی الان ۱۴ هست تا پایان دوره ات به اندازه کافی بزرگ میشه و بالغ میشه برای بارداری 

ببخشید می خواستم پستم رو ویرایش کنم اشتباها پاک کردم  به نظر نمیاد مشکلی داشته باشی  گمو ...

مرسی عزیزم از لطفت ان شالله که بشه و سالم باشه البته پسر باشه من خودم عاشق دخترم یکی هم دارم.همسرم پسر دوست داره بعدی رو

تو دوره پریود باید صخامت آندومتر نازک بشه چون دیواره ریزش میکنه و دوباره شروع میکنه به ساخت دیواره&n ...

وای خدا خیرت بده هرچی میخوای از خدا بهترینش رو بهت بده مرسی از توضیحات کاملت

مرسی عزیزم از لطفت ان شالله که بشه و سالم باشه البته پسر باشه من خودم عاشق دخترم یکی هم دارم.همسرم پ ...

منم بلافاصله بعد تمام شدن پریود رابطه داشتم و بچه ام پسر شد 

البته من اصلا به فکر بچه نبودم که بگم بخوام اقدام خاصی کنم 

دیگه خدا خواست اون زمان 

ایشالا اول از همه سالم باشه بعدش همون جنسیتی باشه که میخوای