2777
2789

سلام 

دوستان من ۳۰تومن لازم دارم وام میدن ب اندازه این مبلغ؟

اگر که اره میگین کدوم بانک با چه شرایطی 

من تا حالا وام نگرفتم اصلا آشنایی ندارم با مراحلش 

و اینکه چندوقت طول میکشه تا بدن

مچکر میشم اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه واسه بعدازسال نوبخوای شایدبهت بدن چون الان سایتابستس ووام نمیدن 

بانک مهرایران باتوجه به معدل حساب وام میده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

خب خیلی شرایط هست 

مثلا شما وام با بهره پایین می خوای می تونی پول بذاری رسالت یا مهر ایران بستگی به پولی که میذاری داره دو سه ماهی کار کنه بعد وام بگیر 

با بهره بالا و فوری می خوای بانک پارسیان ، آینده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب خیلی شرایط هست  مثلا شما وام با بهره پایین می خوای می تونی پول بذاری رسالت یا مهر ایران بست ...

خب پارسیان و آینده حساب ندارم اگر باز کنم فوری میدن یا باید گردش حساب داشته باشم

من فقط صادرات دارم و گردش حساب خوبیم داشتم این چند سال

متاسفانه ۳۰تومن فوری لنگ شدم کسیم ندارم ازش کمک بگیرم

خب پارسیان و آینده حساب ندارم اگر باز کنم فوری میدن یا باید گردش حساب داشته باشم من فقط صادرات دارم ...

برو بگو میخوام حسابمو ببندم😎میگن چرا 

بگو من این همه گردش مالی خوب دارم برای یه وام باید بدوم دنبالش 

اگه گردش مالیت خوب باشه بازهم میگم اگه گردش مالیت خوب باشه دوهفته ای بهت میدن 

من همسرم بانک ملی اینکارو کرد سر دوهفته گرفتیم 

انموقع هم گردش مالیمون خوب بود 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
خب پارسیان و آینده حساب ندارم اگر باز کنم فوری میدن یا باید گردش حساب داشته باشم من فقط صادرات دارم ...

صادرات خودش وام میده برو اعتبارات ازش بپرس شرایط چیه 

در ضمن عزیزم اسفند می خوای وام بگیری بجنب 

حقیقتا من خودم چون شاغلم راحت تر وام می گیرم 

برا پارسیان برو بپرس حساب باز می کنی و ضامن و اینا می بری ولی درصدش بالاس

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم