2777
2789
عنوان

موهای دختر ۱۶ سالم خیلی سفید شده

622 بازدید | 23 پست

موهای دخترم خیلی سفید شده نزدیک ۳۰ تار مو و الان انگار موهاش داره جوگندمی میشه 

تروخدا کمک کنین میخوام موهای سفیدش از بین بره کسی تجربه داره؟خیلی استرس داره برای درس و مدرسه و آدم حرص خوری هست😰🥺

ببرش دکتر حتما

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ويتامين ( مثل دي ، بي ، روي و غيره )، هاشيموتو يا بيماري هاي ديگه ي خود ايمني ، تيروئيد و غيره 

خيلي موارد ميتونن بشن ، تو اين سن ارثي نيست ببرين چكاپ كامل كورتيزول رو هم چك كنين به اضافه موارد بالايي كه گفتم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

همین استرسه که باعث میشه موها سفید شه یا گاهی هم کمبود ویتامین 

یه دکتر پوست و مو ببرش نشون بده اگه لازم باشه براش آزمایش خون بنویسه شاید بدنش چیزی کمبود داده

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

درست بشو نیست 

از آلودگی هست از استرس هست از امواج وای فای و گوشی هست . از آبی که میخوریم از غذا هایی که میخوریم .

من خودم ۱۷ سالمه موهام نصفش سفیده

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
خدایا درمان داره؟

بله نگران نباشید چند وقت اینجوری شده

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ببرش دکتر کمبود ویتامین داره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

دو ماه اخیر خیلی بیشتر شده و من متاسفانه امروز متوجهش شدم

چدیر متوجه شدی حتماا برا درمان اقدام کن عزیزم

استرس تنش تو خونه نداره