2777
2789
عنوان

سیاتیک

246 بازدید | 6 پست

سلام 

من چند روز پیش دچار حمله عصبی شدم و بعدش پاهام و کمرم خیلی درد میکنه ، پاهام انگار ورم کرده و میسوزه و میخاره و سوزن سوزن میشه و درد میکنه ،دردش توی قسمت زانوهام و قوزک پاهام و انگشتای پام خیلی بیشتره و وقتی تکون نمیخورم دردش کمه اما وقتی پاهامو تکون میدم بلند میشم یا میشینم خیلی درد میگیره زانوهام و وقتی ک وایسادم درد خیلی بدی میگیره انگار استخون هام کش میاد 

دلیلش چیه؟ سیاتیکه؟ سیاتیک ربطی ب استرس و اعصاب داره؟

اگر قبل حمله این دردا رو نداشتی شاید واسه اینه که موقع حمله بدنت به شدت سفت شده به عصب هات خصوصا عصب سیاتیک که خیلی بلنده و تا پایین پا هست فشار اومده موقتا‌ .. حالا اگر چند روز ادامه پیدا کرد از  دکتر بپرس

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قبلش هیچ دردی نداشتم چن ساعت بعدش درد شروع شد

من سابقه دردهای شدید سیاتیک دارم.  از نظر تجربه خودم علایم شما ظاهرا نشون میده کمی فشار به سیاتیک اومده احتمالا تو حمله بدنت قفل شده سفت شده‌‌‌  ‌‌. فعلا بیشتر دراز بکش ریلکس کن.. یه آواز اروم بخون هی تکرارش کن. نوشیدنی گرم بخور. دعوا اینا اصلا نکن...

اگر هم امکانات و بودجه داری دکتر برو خیالت راحت شه. 

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

من سابقه دردهای شدید سیاتیک دارم.  از نظر تجربه خودم علایم شما ظاهرا نشون میده کمی فشار به سیات ...

بخاطر فشار روحی روانی از سمت خانواده حمله عصبی بهم دست میده 😖

وایسادن خیلی سخته برام خیلی دردم میاد

بخاطر فشار روحی روانی از سمت خانواده حمله عصبی بهم دست میده 😖وایسادن خیلی سخته برام خیلی دردم میاد

بهترشدین؟ منم اینجوری شدم چیکار کردین بهترشدین

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم