2777
2789

هر رژیمی که خیلی به آدم فشار بیاره قطعا بعدش برمیگرده 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن باید ناهار و صبحانه بخوری شام هم خیلی کم ساعت ۷ ۸ 

۲ ساعت قبل خپاب هم هیچی نخور 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

آها روز خورشید هست با فتوسنتز تغذیه میکنی شبم شام میخوری چون خورشید نیست

گفتم کسایی ک تجربه دارن بیان بگن نه عزیزانی که میخوان مسخره کنن چاق نبودی ک بدونی چه قد اذیت میشه ادم  دیگ ب هر روشی دست میزنه برا کاهش وزن😐

عزیزم برنج محدود کن در حد چند قاشق

سیب زمینی و ماکارونی نودل و همه قند های مصنوعی تقریبا تمام خوراکی هاید سوپر مارکت بجز لبنیات و خرما نخور! بعد دو سه ماه اصولی لاغر شدی

و اینکه ورزش روزانه سبک در کنارش اندامت رو عالی میکنه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
گفتم کسایی ک تجربه دارن بیان بگن نه عزیزانی که میخوان مسخره کنن چاق نبودی ک بدونی چه قد اذیت میشه اد ...

این روش هایی که دست میزنین فقط آب زیر پوستتو از بین میبره بعد از ول کردنش دوباره به همون حالت برمیگردین  و هزلرتا کمبود ویتامین و پروتئین دیگه به بقیه درداتون اضافه بجاش برو ورزش و برنامه مرتب

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

خیلیا گفتم با عرق زیره هم طولانی مدت لاغر شدن

برای یانکه اشتهات کم بشه قبل غذا عرقجات گرم بخور متل زیره رازیانه زنیان

همش یه چیز نخور که ضرر داشته باشه تنوع بده

رازیانه برای اقایون خوب نیست هورمون زنانه داره

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
آها روز خورشید هست با فتوسنتز تغذیه میکنی شبم شام میخوری چون خورشید نیست

من تو بایو شما دیدم که نوشتید منو عشقم بعد ۸ سال بهم رسیدین 

راستش منو عشقم هم ۴ سالع باهمیم🥺

حالا بعد ۴ سال مطرحش کردیم و خانواده من هیچ جوره قبول نمیکنن😔

مبخاستم ازتون راهنمایی بخام و ببینم ک شمام تو این مسیر این مشکلو داشتین؟ اگع داشتین چجوری حلش کردین🥺

من تو بایو شما دیدم که نوشتید منو عشقم بعد ۸ سال بهم رسیدین راستش منو عشقم هم ۴ سالع باهمیم🥺حالا بع ...

فداتشم داستان زندگی من تو تاپیک هام هست من راهی برامون نمونده بود جز فرار قصدمونم براش جدی بود فرار هم کردیم اما در نهایت بابام راضی شد کع این راه رو برا همه پیشنهاد نمیکنم چون ممکنه هر خانواده ای نپذیره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

2790
2778
2791
2779
2792