2777
2789

خواستم بپرسم .چه چیزایی بیشتر مصرف میکنید...و اینکه من میخام برج ۱ اقدام کنم .اما هیچ گونه فولیک اسیدی نخوردم بنظرتون مشکلی پیش میاد؟؟از رژیم هاتون هم اگ بگید ممنون میشم

اولین باره می‌شنوم😂

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته رژیم گرفتی؟

خواهر من رژیم پسر گرفت ولی تاثیر نداشت 

ولی من دعا میکنم خدا یه پسر سالم و صالح بهت بده 😍

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
چند وقته رژیم گرفتی؟ خواهر من رژیم پسر گرفت ولی تاثیر نداشت  ولی من دعا میکنم خدا یه پسر سالم ...

والا چند ماه ک کلا سعی کردم چیزای سرد نخورم چون بلاخره رحم گرم خیییلی تاثیر داره .تو نکشتن اسپرم های وای ....خواهرمن گرفت اتفاقا پسر شد بااینک من خواهرام همه بچه اولشون دختر بود

رژیم ریسکش زیاده ها. اگر دختر بشه چی! خب آی وی اف کن اگر وضع تون خوبه.

اول هرچی خدا بخاد اصراری توش نیست اما خودم کلا دوستدارم پسر بزرگ تر از دختر باشه

رژیم خاصی نداشتم اما قبل هر دو بارداری چون هوا گرم بود تقریبا هر روز شربت نسترن میخوردم هر دو باردار ...

ی سوال دیگ هرزنی قبل بارداری یعنی واجبه ک فولیک اسید بخوره؟؟

ببین عزیزم شوهرت و خودت نباید اصلا لبنیات مصرف کنین و ابینکه شوهرت قبل از اقدام قهوه بخوره اصلا همش بخوره قهوه و موز خودت عسل با سیاهدونه . نوشابه . خودتم توت فرنگی قبل اقدام . فلفل تند شوهرت با غذا بخوره . پیاز با غذا بخوره . قبل اقدام ی ۲۰ دقیقه قبلش با جوش شیرین واب. انشاالله به خواسته ات برسی ❤

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ببین عزیزم شوهرت و خودت نباید اصلا لبنیات مصرف کنین و ابینکه شوهرت قبل از اقدام قهوه بخوره اصلا همش ...

ان شالله که خدا خودش از دلم خبر داره ...این چیزایی ک میگی خیلی میخوریم خیلی .لبنیات تقریبا چند ماه اصلا لب نزدم 

اول هرچی خدا بخاد اصراری توش نیست اما خودم کلا دوستدارم پسر بزرگ تر از دختر باشه

حالا من رژیم نگرفتم بچم پسر شد خواهرم رژیم گرفت دختر شد 

با اینکه هردو مون بچه ی اولمون دختر بود 

حالا شما رژیم گرفتی توکل به خدا ان شاءالله که خدا هم برات همینو بخواد

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

اها عرق کاسنی حتما هم خودت هم شوهرت بخورین هر روز . فلفل سیاه آسیاب نشده هر روز صبح مثل قرص ۳ یا ۴ دونه بخور خودت 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

2790
2778
2791
2779
2792