2777
2789
عنوان

اگه تبدیل به یه غول بشی!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
من دیگه بزرگ شدم 😅  24 سالمه

شاید خیال باطلی باشه اما با وجودی که حدود هشت سال هست که رشد قدم متوقف شده نمی دونم چرا به غیر ممکن اعتقاد ندارم و همیشه میگم غیر ممکنی وجود نداره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زجر کشش میکنم و تیکه تیکه اش میکنم و بعد تو اسید حلش میکنم تا چیزی ازش دیگه باقی نمونه

یاد یه تیکه از یه سریالی افتادم   

اگه از من این سوالو می پرسیدن من راحت ترین راه یعنی له کردنشو انتخاب می کردم  قطعا طول میکشه تا بمیره پس زجرکش هم میشه!  

تا اسرائیل پیاده میرفتم همشونو نابود میکردم😠😠😠😣😣💔

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
با قد معمولی هم میشد این کارو کرد! فک می کنی وقتی غول باشی چکار می کنی که زجر بکشن؟

میشستم روشون و زاراتان زورتان میکردم 😅🤣😅🤣😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

باحال بود    

من خیلی مهربونم 

شبیه شرک میشدم 🤣

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan