2777
2789
عنوان

اگه تبدیل به یه غول بشی!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
نه فرض کن اون روز کلا هیچی حساب نمیشه! یه روز خاصه مثلا!

اول اول.خانواده شوهرمو تیکه تیکه میکردم. بعدم میرفتم همه ی بانک ها رو جر میدادم پول بر میداشتم واسه روزای بعدم که غول نیسم😎وای چقد بده اینجوری.😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوست داری غول بمونی که چکارا کنی؟

من همین الان هر کاری دوس دارم میکنم و به کسی جواب پس نمیدم 🤣

ولی غول بودم قطعا حیوان آزاران و کودک آزاران رو شکنجه میکردم 😖

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قربان شما 💕  162 هم بلند نیست هنوز قد متوسطی هست به نظر من  دوست داشتم بلندتر بودم&n ...

میفهمم منم اینطوری بودم ولی خیلی رشد نکردم 

کوتاه موندم 🤦‍♀️ 

برا همین گفتم خوشبحالت حداقل الان قدت خوبه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چند سالت هست؟ 

من دیگه بزرگ شدم 😅 

24 سالمه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من همین الان هر کاری دوس دارم میکنم و به کسی جواب پس نمیدم 🤣 ولی غول بودم قطعا حیوان آزاران و کودک ...

با قد معمولی هم میشد این کارو کرد! فک می کنی وقتی غول باشی چکار می کنی که زجر بکشن؟

من دیگه بزرگ شدم 😅  24 سالمه

آهان اگر بیست بودید شاید هنوز امیدی بود چون من تا 22 یا 23 نهایت تلاشم کردم بعدش دیگه دکتر گفت رشد قدت متوقف شده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اتفاقا گاهی پاشنه بلند می پوشم 

خوبیش اینه که راحت می تونی پاشنه بلند هم بپوشی هر موقع که دوست داشتی! قدت اونقد بلند نیست که نتونی بپوشی

قد بلند هم دردسرا خودشو داره!