2777
2789
عنوان

برنامه شاد کسی وارده؟ لطفا

96 بازدید | 9 پست

من چرا آیدی فردی که شمارشو ذخیره ندارم میزنم نمیاد 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
مطمئنی درست میزنی آیدیشو؟؟! 

اره 

دو نفر میزنم آیدی میزنم نمیاد 

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عههه عجیبه.... باید نشون بده که!!! 

ببین میشه یه کاری برام بکنی؟ تاپیک قبلم نوشتم 

پسرم انکار با کسی چت کرده میخوام مطمین شم 

الان برات میگم

عههه عجیبه.... باید نشون بده که!!! 

ببین من پسرم تابستون با یکی دوست شده بود بعد بهش پیام داده 

بعد الان دیدم اسمش تو صفحه سرچ هست 

نه اونجایی که میزنه اخیرا 

اون بالا اونجایی ک میزنی ذره بین 

این نشونه یعنی چی؟ 

بعد من آیدی شو کپی کردم میرم میزنم میگه کاربری نیست 

ولی اونجا میزنم روی ذره بین میاد بالا و حتی نوشته آخرین بازدید ب تازگی

شاید آیدیشو عوض کرده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

شاید آیدیشو عوض کرده

میدونی وقتی میزنی رو ذره بین چ اسامی میاد؟

میدونی وقتی میزنی رو ذره بین چ اسامی میاد؟

میگم که خیلی وقته نداشتم یادم رفته

خب مگه نمیگی سرچ کرده

اگه همون باشه باید بیاد

شاید اون طرف آیدیشو عوض کرده و واسه همین نمیاد

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

به احتمال خیلی زیاد اون طرف آی دیشو تغییر داده واسه همین پیدا نمیکنه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇